• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.09.2019

09:53

PARTIZAN NIJE RADIO DOBRO SA PECARSKIM! Bivši košarkaš crno-belih o transferu mladog igrača u FMP!

Partizan

PARTIZAN NIJE RADIO DOBRO SA PECARSKIM! Bivši košarkaš crno-belih o transferu mladog igrača u FMP!

Podeli vest

Odlazak talentovanog košarkaša Marka Pecarskog iz Partizana, a potom prelazak u FMP, podigli su popriličnu prašinu, a svoje viđenje cele situacije dao je i nekadašnji as crno-belih Goran Grbović

Prema Grbovićevim rečima, Pecarski od početka nije zatekao pravi razvojni put u Partizanu, što je za uzrok imalo i promene dvojice trenera, ali i ne pronalaženje odgovarajućeg mesta u timu.

To je njegova odluka, momak ima 19 godina. Ne treba nikoga da osuđujemo, igrači se u principu ne rukovode navijačkim strastima. Marko je mlad, možda i treba da pronađe sredinu u kojoj može da se razvije - rekao je Grbović i dodao:

- Kad je stigao, za njega nije pronađena prava pozicija, nije se znalo šta igra. Desila su se previranja, smena trenera... On nije ni četvorka ni petica, tako da je s njim trebalo da se radi mnogo više. U početku je trebalo da mu se nađe pozicija, a kasnije je sve krenulo lošim putem. Mislim da je on krilni centar, slične je građe kao Novica. Može da bude „in-aut“ igrač. Bio je jako veliki potencijal, a očigledno da se tada s njim nije radilo kako treba - naveo je Grbović.

Kako je naveo, Pecarski sigurno nije pogrešio što je odabrao prelazak u FMP.

Sigurno će posvetiti mnogo više pažnje individualnom radu s njim i pronalaženju prirodne pozicije za njega. Tu je Partizan pogrešio. Da li su ga olako pustili, to je pitanje. To je odluka trenera Trinkijerija i njegova je odgovornost. Ako je tako odlučio, verovatno ima razloga - rekao je Grbović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Petar

pre 4 godine

Razumem trenera, jer od njega se traže samo rezultati. Donekle razumem i klubove koji zapostavljaju naše mlade igrače, budućnost naše košarke i dovode i daju lepe pare za islužene i potrošene strance, zarad jedne sezone mogućeg dobrog rezultata. Ali nerazumem državu, koja bi trebala da razmišlja o budućnosti, da finansira ocakve piteze klubova. Treba država da ulaže u klubove koji razvijaju i daju šansu našim mladim igračima. Jer stranci iz Zvezde i Partizana nisu naša budućnost.

straja

pre 4 godine

Verovatno si u pravu....ali imam utisak da se pravi evropska BASKET LIGA...samo za one koji imaju para...a telenti.reprezentacije...pisi propalo.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija