• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.09.2019

13:30

"SEČA", ATMOSFERA, SNAGA! Milošević otkrio kako je preporodio Partizan!

Partizan

"SEČA", ATMOSFERA, SNAGA! Milošević otkrio kako je preporodio Partizan!

Podeli vest

Savo Milošević preporodio je Partizan, za samo šest meseci uspeo je da stabilizuje ekipu, izbori Ligu Evrope, pobedio je i Crvenu zvezdu u derbiju (2:0)...

- Mnogi prijatelji su bili skeptični po pitanju budućnosti Partizana i moje budućnosti u klubu. Analizirali smo trenutne probleme, napravili smo do juna 'seču', videli na koje igrače možemo da računamo. Doveli smo igrače za koje smo smatrali da mogu da nam donesu kvalitet.  Usput napravili pozitivnu atmosferu jer bez toga je teško praviti rezultat. Što se tiče fizičke spreme, taj segment smo prilično popravili, akcenat je na snazi. To je neophodno da biste imali kontinuitet - sumirao je Milošević utiske gostujući na RTS-u.

CRNO-BELI ĆE BITI BESNI! Zvanična odluka Sudijske komisije: Sudija je POGREŠIO, NIJE BIO FAUL nad Stojkovićem!

SAVO OŽIVEO I MARKOVIĆA! Trener Partizana dobro uticao na bivšeg fudbalera Liverpula

 

Partizan je na dobrom putu i na domaćoj sceni i u Evropi. Sledeći izazov u Kazahstanu protiv Astane, pa onda dvoboj iz snova sa slavnim Mančester junajtedom.

Astana je posebno nezgodna kod kuće. Nas čeka put od pet sati, pa vremenska razlika od četiri sata. Ako odigramo dobro kao protiv AZ Alkmara, možemo da ih pobedimo. Što se tiče Mančestera, to je prilika da uživamo. Ne smemo da razmišljamo da su oni u lošoj formi, to su igrači koji imaju ekstremni kvalitet i ne možemo da se oslonimo na njihovu lošu formu. Ipak, i mi smo jako nezgodni po rivale, to je prilika da vidimo gde smo u odnosu na Evropu - itakao je Milošević.

(VIDEO) RUSA OPČINILE ČAROLIJE BEOGRADSKOG DERBIJA! Poznati jutjuber snimio dokumentarac o Zvezdi i Partizanu!

HRVATI PLAČU ZA MARKECOM: Au šta taj momak radi!

 

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija