• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.09.2019

10:16

PUČ NAD SRPSKIM FUDBALOM! Vuletić grmi: Zajednica Superlige menja pravilo o broju stranaca zbog Zvezde!

Partizan

PUČ NAD SRPSKIM FUDBALOM! Vuletić grmi: Zajednica Superlige menja pravilo o broju stranaca zbog Zvezde!

Podeli vest

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić veruje da je "pod okriljem noćne tmine" Fudbalski savez Srbije promenio pravilo o broju stranaca u Superligi

Kako navodi, FSS će u ponedeljak izglasati predlog da u Superligi bude dozvoljen nastup osmorici stranaca na utakmici, naspram trenutnih četiri.

Prethodno je o tome pričao prvi čovek Crvene zvezde Zvezdan Terzić, koji je izjavio da je njegov klub za povećanje broja stranaca, a sada se oglasio i Partizan.

- Dobro veče, pod okriljem noćne tmine agilni Fudbalski savezu Srbije. Da li je istina da ste se pretvorili u Aladinovog duha pa ono što Crvena zvezda poželi vi servilno i ponizno ispunjavate tako što tokom ove noći, u dosluhu sa tamom, nastojite da izvršite puč nad srpskim fudbalom? Lobiranjem klubova Zajednice Superlige i Prve lige i to onih Vama poslušnih i odanih, pokušavate da blickrigom, daleko od očiju FKP, za sutrasnju sednicu Zajednice SLPLS obezbedite podršku za zahtev Vaseg zvezdanog gospodara o povecanju broja stranaca na 8? - napisao je Vuletić na Tviteru.

(VIDEO) "MUSTAFA JE POGREŠIO, GOL JE ČIST"! Skandalozna izjava zvezdaša Uroša Đurića!

RAT "VEČITIH" NE JENJAVA! Partizan podnosi prijavu protiv Mrkele i Terzića

 

Aludirao je da u FSS postoje dvostruki aršini za njegov i komšijski klub.

- Za FKP protivpravno ograničenje broja slobodnih stranaca van prelaznog roka na 1, za zvezdanog gospodara proširenje stranaca u toku aktuelne sezone na 8. Nadmašili ste Aladinovog duha iz čarobne lampe. Ni on ne može to što vi možete - dodao je Vuletić.

(VIDEO) RUSA OPČINILE ČAROLIJE BEOGRADSKOG DERBIJA! Poznati jutjuber snimio dokumentarac o Zvezdi i Partizanu!

(VIDEO) OGLADNEO SAM, A NIŠTA NISAM RADIO! Stojke nema milosti prema komšijama

 

 

Za ponedeljak, 30. septembar je zakazana sednica Zajednice klubova Superlige Prve lige Srbije. U dnevnom redu sednice ne spominje se da će uopšte biti diskusije na temu broja stranaca u superligaškim klubovima, ali, kako stvari stoje, ta opcija nije isključena.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija