• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.09.2019

21:10

(FOTO) PARTIZAN OBJAVIO KOLIKO PARA DOBIJA OD DRŽAVE! Crno-beli obavestili javnost o svom poslovanju i poželeli sreću Zvezdi u Ligi šampiona!

Partizan

(FOTO) PARTIZAN OBJAVIO KOLIKO PARA DOBIJA OD DRŽAVE! Crno-beli obavestili javnost o svom poslovanju i poželeli sreću Zvezdi u Ligi šampiona!

Podeli vest

Fudbalski klub Partizan ovog utorka odlučio je da stavi tačku na navodne nečasne radnje pa je tako iz Humske u javnost plasiran izveštaj o poslovanju crno-belih u prethodnih pet godina

Klub iz Humske je objavio saopštenje, u kojem iznosi taksativno, na godišnjem nivou, koliko je dobio i koliko će dobiti po potpisanim ugovorima, novca od državnih sponzora za ukupan period od osam godina. Glavni sponzori Partizana su Telekom Srbija i Dunav osiguranje, od kojih će crno-beli ukupno za osam godina inkasirati nešto više od 7.500.000 evra.

PARTIZAN DOMINIRA! Crno-beli među 10 najboljih u Evropi!

Objavili su iz Humske 1 i račun na kojem se vidi koliko su novca dobijali svake godine od dva najveća sponzora. I koliko će dobiti do 2022. godine, do kada ugovori o saradnji važe. S druge strane, vidi se i koliki su dugovi Partizana po kreditima u Komercijalnoj banci i Poštanskoj štedionici, koji ukupno iznose oko 1.200.000 evra.

Pored svega toga, crno-beli su objavili i klupsko saopštenje za javnost, u kojem kažu:

- FK Partizan, suočen sa konstantnim insinuacijama u vezi sa državnim donacijama, komercijalnim kreditima i sponzorskim ugovorima, odlučio je da se odazove svim učestalim zahtevima i javno objavljuje sve finansijske podatke o učešću Republike Srbije u svojim prihodima.

FK Partizan koristi ovu priliku da još jednom, kao i više puta do sada, izrazi zahvalnost nadležnim državnim organima kao i predsedniku Republike Srbije, Aleksandru Vučiću, na njegovoj prilježnosti, ličnoj inicijativi i dobroj veri u pomoći FK Partizan - stoji u saopštenju.

Sukob predstavnika Crvene zvezde Zvezdana Terzića i Miloša Vazure iz Partizana izbio je na današnjoj sednici Zajednice Superligaša, na kojoj je glavna tema trebalo da bude ograničenje broja stranaca u klubovima od naredne sezone.

Foto: FK Partizan

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija