• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.09.2019

23:55

NAVIJAČI LIVERPULA ŽALE ZA SRBINOM! Englezi poručili: Vratite nam Markeca!

Partizan

NAVIJAČI LIVERPULA ŽALE ZA SRBINOM! Englezi poručili: Vratite nam Markeca!

Podeli vest

Fudbaler Partizana Lazar Marković pruža sjajne partije u dresu crno-belih nakon više od dve godine bez pravog doprinosa u Liverpulu, Anderlehtu, Fulamu... ipak izgleda da je došlo i Markecovih pet minuta

 

Ofanzivni vezista ponovo igra onako kako ume, opet je to onaj stari Marković koji je posle odličnih igara u Partizanu karijeru nastavio u Benfici. Srbin je svojim povratkom u formu naterao navijače Liverpula da ga ponovo požele na "Enfildu".

(FOTO) PARTIZAN OBJAVIO KOLIKO PARA DOBIJA OD DRŽAVE! Crno-beli obavestili javnost o svom poslovanju i poželeli sreću Zvezdi u Ligi šampiona!

Kako piše britanski "Dejlistar" Enlezi su odlepili na odlične igre Markeca, a posebno im se dopao dribling koji je vezista izveo na meču protiv Javora kada je na zaista sjajan način prevario čuvara i uposlio Umara Sadika koji nije uspeo da pogodi mrežu rivala.

 

 

Kako piše isti portal, navijači su preko društvenih mreža masovno krenuli da upućuju poruke Jirgenu Klopu i odgovornima u Liverpulu da vrate Markovića ove zime pa se tako mogu pronaći komentari poput:

"Klop bi trebalo da u svoje planove ubaci i Markovića za narednu sezonu", "Potpišite ga ponovo, možda bude bolji", dok se pojedini pitaju "Da li je Marković prvo pojačanje u 2020. za Liveprul".

Nema sumnje da im je krivo zbog Srbina, ali videćemo hoće li na "Enfildu" zaista uraditi nešto po pitanju povrataka Markeca u Liverpul.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zeljkol

pre 4 godine

TA NEMOJTE KAZTI,HA HA BILO BI GLUPO DA OVO PIŠE... OBJAVITE MOLIM VAS

miroslav moric

pre 4 godine

sa punim pravom ga traze jer javor je mnogo jaca ekipa od napolija koji moze veoma lako da ih zaustavi u ligi sampiona.sreca im je pa zvezdu nisu dobili inace tri markeca im nebi moglo pomoci.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija