• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.10.2019

15:13

PAVLOVIĆ SKIDA KAPU TRENERU: Volim Savu, ujedinio nas je!

Partizan

PAVLOVIĆ SKIDA KAPU TRENERU: Volim Savu, ujedinio nas je!

Podeli vest

Preporodio je Partizan Savo Milošević, a o treneru i uspegu crno-belih u Ligi Evrope govorio je mladi štoper, veliki talenat srpskog fudbala, Strahinja Pavlović

Pavlović je dva dana posle trijumfa nad Astanom u Kazahstanu (2:1) bio gost na TV Prva, gde je na pitanje kakav je Milošević kao trener, imao samo reči hvale za šefa struke.

- Prvenstveno, jako ga volim. Sjajan je trener i mislim da je ujedinio našu ekipu. Počeli smo da igramo veoma dobar fudbal, a i ceo stručni štab nam je stvarno odličan, od kondicionih trenera do analitičara. Svi su posvećeni svom poslu i mislim da je to najbitnije, da se stvori porodična atmosfera i to sve izgleda super - rekao je Pavlović. 

(FOTO) ODJECI DERBIJA! Partizan podneo prijavu protiv Mrkele i Terzića!

PROBLEM PRED VOŽDOVAC! Dilema za Miloševića, ko umesto Sadika?

 

Naredni meč Partizan igra sa Mančester junajtedomo, koji je nije na domet pomenuti jedva pobedio Astanu. 

- Ovde nema lakog protivnika, imamo odličnu grupu, AZ Alkmar je takođe odlična ekipa igraju sjajan fudbal sa mnogo mladih igrača. Astana je kod kuće nezgodna, tu su mnogi veliki timovi padali, dok je Mančester junajted jednostavno Mančester junajted i tu nema priče. Svaka utakmica je teška i sad će biti jako težak meč protiv Junajteda i nadamo se pobedi.

Foto: Starsportphoto

Savo Milošević

Na pitannje kojim mestom bi  bili zadovoljni na kraju grupne faze Lige Evopre, Pavlović kaže:

- Naravno da sad idemo na prvo mesto, ali bitno je da prođemo grupe i da igramo na proleće u Ligi Evrope.

SADIK IMA VAŽNU PORUKU! Novi miljenik "grobara" razbio Astanu, a sad tvrdi da može JOŠ BOLJE!

CRNO- BELA FEŠTA! Partizan proslavio 74. rođendan: Andrea Arsović i Aleksa Erski najbolji!

 

Strahinja je jedan od najmlađih u timu Partizana, a i nominovan je za prestižnu nagradu "Golden Boy" koja se dodeljuje najboljem mladom fudbaleru Evrope.

- Pa tu nas ima 40. Prvo je bio širi spisak od 100, pa od 60, pa je sad ostalo nas 40 i zaista ima fenomenalnih igrača iz velikih igrača, to je za mene velika čast, ima nas trojica 2001. godište svi su stariji, de Liht je takođe tamo kao prošlogodišnji osvajač on je od leta član Juventus.

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija