• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: beta

05.10.2019

17:31

MILOŠEVIĆ UPOZORAVA: Ne smemo da mislimo da smo veliki i moćni, odmah će nam se obiti o glavu!

Partizan

MILOŠEVIĆ UPOZORAVA: Ne smemo da mislimo da smo veliki i moćni, odmah će nam se obiti o glavu!

Podeli vest

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao jeda ekipa oseća energiju zbog dobre igre i rezultata, ali da je sezona praktično tek počela i da ne sme biti nikakvog opuštanja.

- Suštinski smo još na početku sezone. Veoma je bitno dobro je početi jer onda to što krene dobro, obično ide i završava se dobro. Ali, još je pred nama dalek put i možemo mnogo toga da popravimo. Sve ovo je zaista dobro, ali može još mnogo bolje. Konstantno ću insistirati da budemo bolji. Ima prostora za napredak u svim segmentima i ne smemo da se opustimo jer svako opuštanje i pad može biti koban. Koliko god ovo izgleda spektakularno i lepo, ne smemo da mislimo da smo veliki i moćni jer će nam se to brže nego što pomislimo obiti o glavu - rekao je Milošević na konferenciji za novinare.

POKLON ZA "GROBARE"! Milošević: Pobedom u LE na najbolji način čestitali rođendan!

(VIDEO) RAZBIO ASTANU PA STAO NA "DASKE KOJE ŽIVOT ZNAČE"! Evo kako se Savo Milošević snašao u predstavi!

 

Partizan će igrati protiv Voždovca u 11. kolu Super lige Srbije, tri dana posle napornog puta i gostovanja Astani u Ligi Evropa.

Repezentacija je najveća nagrada
 

Nekolicina igrača Partizana je dobila pozive u reprezenetacije, a Milošević je naveo da je to dobar znak.

- To je znak da radimo dobro i da smo na pravom putu. Dobro je za klub i ekipu da igrači igraju na reprezentativnom nivou, to je dodatno na sve ovo. Koliko god smo bili u situacijama da imamo raskorak Savez - klubovi, to je potpuno pogrešno. Rekao sam svim igračima da treba da budu srećni i ponosni kada dobiju poziv za reprezentaciju. To je najveća nagrada i premija svima nama u klubu - rekao je Milošević.

- Očekujem izuzetno tešku utakmicu zbog napora koji smo imali, a i zbog toga što Voždovac ima odličnu ekipu koja zna da igra. Neće biti lako, ali da se ne vraćam na priču o prioritetima i značaju naše lige. Očekujem maksimum od ekipe. Svako drugo razmišljanje će nas odvesti na pogrešan put - kazao je Milošević.

Milošević neće računati na Sašu Zdjelara i Nemanju Miletića koji su oslobođeni obaveza "jer su imali najveću minutažu i zaslužili su odmor. Neće igrati i Umar Sadik zbog suspenzije.

Trener crno-belih je naveo da će protiv Voždovca i potom u sredu u Kupu "biti prostora za sve igrače".

- Ne razmišljam o tome koliko rotiram igrače. Rotiramo na osnovu procene koji su igrači maksimalno opterećenji i koliki je njihov umor. Rotiramo zbog umora u najvećoj meri. To nisu odluke koje se donose unapred, već posledica prethodnih utakmica - kazao je Milošević.

PAVLOVIĆ SKIDA KAPU TRENERU: Volim Savu, ujedinio nas je!

(FOTO) ODJECI DERBIJA! Partizan podneo prijavu protiv Mrkele i Terzića!

 

Fudbaleri Partizana, po njegovim rečima, veruju da mogu do titule šampiona Srbije i plasman u narednu fazu Lige Evropa.

- Igrači sigurno veruju, inače ne bismo pričali o ovoj igri i rezultatima. Oni na terenu vide da mogu. Svaka druga priča je virtualna i nije dugotrajna, nema težinu. Teren je merilo. Ubedili smo ih da mogu i to su pokazali na terenu. Verujem da znaju da mogu i više - rekao je trener crno-belih.

Utakmica Partizan - Voždovac igraće se sutra od 18.00 na stadionu u Humskoj.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija