• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.10.2019

22:35

(VIDEO) ZAGORAC: ZNALI SMO DA IH LOMIMO AKO POJAČAMO ODBRANU! Partizanov junak predosetio preokret protiv Tofaša!

Partizan

(VIDEO) ZAGORAC: ZNALI SMO DA IH LOMIMO AKO POJAČAMO ODBRANU! Partizanov junak predosetio preokret protiv Tofaša!

Podeli vest

Najefikasniji košarkaš Partizana u pobedi nad Tofašom (93:80) Rade Zagorac, vidno zadovoljan posle trijumfa na zvaničnoj premijeri u "Štark areni" rekao je da je predosećao da će crno-beli doći do preokreta ukoliko pojačaju nivo odbrane u drugom poluvremenu

Partizan nije počeo utakmicu protiv Tofaša u skladu sa očekivanjima, ali je u finišu prvog poluvremena i tokom celog drugog kolektiv crno-belih došao do izražaja i rival je slomljen.

Zagorac je predosetio razvoj meča ukoliko crno-beli budu bili na nivou.

- Dosta toga je stalo u ovu utakmicu. Dobar pokazatelj da nismo mekani. Bili smo svesni da su većina šuteva koji su ubacivali plod njihovog kvaliteta i sreće, a da je presudna bila i naša odbrana. Bili smo svesni kada smo došli na minus četiri da ako podignemo nivo u odbrani oni neće moći da izdrže celu utakmicu - rekao je Zagorac novinarima posle meča.

(FOTO) RADE RAZBIO TURKE! Zagorac vodio Partizan do velikog preokreta i pobede nad Tofašom!

Strelac 26 poena uz 4/7 za tri istakao je da su se neke stvari već poklopile u igri Partizana, iako je treća nedelja u sezoni.

- Zadovoljan sam kako sam odigrao. Ovo je rana faza sezone, neke stvari su se već posložile. Raznovrsnost igrača je jako dobra za našu ekipu. Volden je bio odličan u drugom poluvremenu, razigrao je celu ekipu što je jako važno. Novici kapa dole. Stvarno fenomenalno istupanje i dao je dobar zalet ekipi kada je to bilo važno, da ne nabrajam sve redom - rekao je Zagorac.

Prema njegovim rečima, nema velike razlike između igranja u Pioniru i Areni. 

- Oseća se razlika u igranja nego u Pioniru. Arena je svetska hala. Sve je nekako tačnije i preciznije. Pionir je imao akustiki, ali i Arena je ima. Velike razlike ne postoje - rekao je Zagorac i zahvalio se "grobarima": 

- Hvala puno publici, kad se sjedini publika sa igračima, a navijača će biti sve više, to će biti odlično... - naveo je junak Partizanove pobede.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija