• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.10.2019

22:50

RADE, UŽIVAJ! Trinkijeri posle Tofaša ni reči o briljantnoj partiji Zagorca, za Veličkovića je bio prilično slikovit, a evo šta kaže o Tomasu!

Partizan

RADE, UŽIVAJ! Trinkijeri posle Tofaša ni reči o briljantnoj partiji Zagorca, za Veličkovića je bio prilično slikovit, a evo šta kaže o Tomasu!

Podeli vest

Trener KK Partizan Andrea Trinkijeri rekao je da je meč protiv Tofaša bio teži nego što je očekivao, da su se njegovi izabranici zbog velikog umora prouzrokovanog putovanjima mučili, ali da su u drugom poluvremenu zasluženo slavili pobedu!

Partizan je na premijeri u "Štark areni" slomio otpor Tofaša, ali se u prvom poluvremenu video evidentan umor od prethodnih duela na strani.

Voleo bih da kažem da je utakmica bila teška kao što sam očekivao, ali – bila je teža. Boravili smo na putu 25 dana, ovo nam je bila prva utakmica kod kuće u sezoni. Davili smo se. Leteli smo po terenu, imali dosta primljenih poena u provm delu, nismo uspeli da zagradimo šuteve, ali pokazali smo čvrstinu krajem druge četvrtine i to je dosta pomoglo. U drugom poluvremenu smo imali dve dobre četvrtine i uzimajući u obzir sve, zasluženo slavili - rekao je Trinkijeri na konferenciji za novinare.

(FOTO) RADE RAZBIO TURKE! Zagorac vodio Partizan do velikog preokreta i pobede nad Tofašom!

O sjajnoj partiji Radeta Zagorca nije želeo da daje sud, ostavivši vremena da ga kritikuje kada loše odigra.

- O Radetu ću pričati kad loše igra. Danas nek’ uživa, ništa neću reći. Bio je izuzetno važan, to smo svi videli - rekao je Trinkijeri, a zatim se osvrnuo na izvrsnu partiju kapitena Novice Veličkovića.

- Iz frižidera smo ga izvadili, u Laktašima ga pripremili za ovo. Novica je primer šta je „košarkaška glava“, kako se pripremiti, kako biti pravi igrač... Bio je kreativan u odbrani i u napadu, izmislio je neke rotacije s Marsa, malo sam se naljutio, ali drago mi je da sa nama - rekao je rekao je Trinkijeri.

(VIDEO) ZAGORAC: ZNALI SMO DA IH LOMIMO AKO POJAČAMO ODBRANU! Partizanov junak predosetio preokret protiv Tofaša!

Mnoge je pre meča zabrinuo izostanak Rašona Tomasa, ali Trinkijeri je poslao pozitivne signale.

Nije ništa ozbiljno, ali oktobar je, dosta utakmica je na programu, ne želim da reskiram previše. Tomas ima lakšu povredu kvadricepsa, svakim danom je bolje. Znam da je važan igrač i igra veoma specifično. Nadam se da će se brzo vratiti - rekao je italijanski stručnjak.

Za kraj, Trinkijeri je otkrio šta je rekao igračima.

Sve je billo novo. Prvo poluvreme je bilo katastrofa, ali bilo je novo za sve, za navijače, za igrače. Sve je bilo novo i sve je bilo teško. Rekao sam da nije važno kako, ali je bitno da dobijemo ovo posle Venecije. Poslušali su me igrači - zaključio je Italijan.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija