• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.10.2019

23:08

(VIDEO) KAPITENSKO LICE VELIČKOVIĆA: Ja se ovde ne pitam mnogo, uopšte nisam ushićen, bitno mi je da kao tim ređamo pobede!

Partizan

(VIDEO) KAPITENSKO LICE VELIČKOVIĆA: Ja se ovde ne pitam mnogo, uopšte nisam ushićen, bitno mi je da kao tim ređamo pobede!

Podeli vest

Kapiten KK Partizan Novica Veličković nije želeo da daje veliki značaj svom prilično značajnom doprinosu pobedi crno-belih nad Tofašom (93:80) ističući da on više najbitnija karika beogradskog kluba

Partizan je zabeležio značajnu pobedu nad Tofašom, ali Veličkovića to uprkos učinku od 15 poena niji dovelo do tačke ushićenja.

RADE, UŽIVAJ! Trinkijeri posle Tofaša ni reči o briljantnoj partiji Zagorca, za Veličkovića je bio prilično slikovit, a evo šta kaže o Tomasu!

U tim godinama sam da gledam samo da se dobije utakmica i dam sve što je u mojim mogućnostima. Ja se ne pitam mnogo, bitno je da rastemo kao tim i ređamo pobede. Nisam nešto ushićen - rekao je Veličković novinarima posle utakmice.

Iskusni košarkaš naveo je kakav sad ima pristup igri i po čemu je ova sezona osobena u odnosu na većinu prethodnih.

- Sad igram na vic. Kad zakucam cela klupa se raduje. Nisam nijednom do sad zakucao. Želimo novi početak. Idemo u petak na gostovanje Primorskoj. Nikad nisam imao ovoliko gostovanja, iz aviona u autobus, stalno menjanje hotela...- rekao je Veličković.

(FOTO) RADE RAZBIO TURKE! Zagorac vodio Partizan do velikog preokreta i pobede nad Tofašom!

Crno-bele za vikend očekuje gostovanje Primorskoj, dok će za nedelju dana gostovati u Litvaniji Lijetuvos Ritasu.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija