• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.10.2019

16:51

(FOTO) VALJAK PROTUTNJAO ŠUMADIJOM! Šestica Partizana protiv Vodojaže uz pet golova Ivanovića za ubedljiv trijumf crno-belih!

Partizan

(FOTO) VALJAK PROTUTNJAO ŠUMADIJOM! Šestica Partizana protiv Vodojaže uz pet golova Ivanovića za ubedljiv trijumf crno-belih!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana mnogo boljom igrom u drugom poluvremenu stigli su do ubedljive pobede u Grošnici protiv ekipe Vodojaže 6:0 u 1/16 finala Kupa Srbije. Meč je obeležio rezervista Đorđe Ivanović, strlac čak pet golava u trijumfu crno-belih.

Kombinovani sastav crno-belih, uz samo dvojicu igrača koji su pre tri dana počeli meč protiv Voždovca i samo jednog koji je kroji veliki trijumf u Astani, pokazao se kao nepremostiva prepreka hrabrim, ali taktički i znalački dalo inferiornijem domaćinu.

Predvođen kapitenom Milanom Smiljanićem, podmlađeni sastav koji je izveo trener Savo Milošević dugo je čekao da načne mrežu četvoroligaša iz Grošnice.

Činilo se da će domaći uspeti da izdrže čak do poluvremena, ali je rezervista Đorđe Ivanović postigao gol u 41. minutu i dao uvertiru za nastavak meča.

Foto: Starsportphoto

Đorđe Ivanović je postigao pet golova na ovom meču

Drugo poluvreme donelo je pravi uragan crno-belih, koji pleća igrača Vodojaže nisu mogla da osujete. Ivanović je već u prvom narednom napadu duplirao prednost crno-belih, a isti igrač je u 61. minutu postigao het-trik za ubedljivih 3:0 posle sat vremena igre.

Samo pet minuta kasnije Aleksandar Lutovac je povisio rezultat na 4:0, a Ivanović je već u narednom napadu doneo peti gol u mreži Vodojaže.

Meč je potom ušao u mirniji tok i činilo se da su gosti spustili loptu, međutim tako nije razmišljao Ivanović i u poslednjem minutu meča je još jednom pogodio za ubedljivih 6:0.

VODOJAŽA - PARTIZAN 0:6 (0:1)

Strelci: Ivanović u 41, 46, 61, 67. i 90. i Lutovac u 66. za Partizan.

Stadion: Grošnica. Sudija: Milan Ilić.

VODOJAŽA: Živak, Dajić (od 52. Đurić), Đokić, Milajčić, Komatina, Petrović, Jekić, Vasiljević, Vuković, Vasiljević, Nedeljković (od 65. Jovanović), Sretenović (od 73. Perović).

PARTIZAN: Stevanović, Pešukić, Vujačić, Dinga, Urošević (od 65. Stanojlović), Smiljanić, Lakčević, Marković (od 73. Đorđević), Ivanović, Lutovac, Gigić. 

Kraj!

90. minut - GOOL! Ivanović postiže peti gol na meču za ubedljivo vođstvo Partizana od 6:0.

83. minut - Šansa za mladog Lakčevića, ali ništa od gola.

77. minut - Praznik fudbala u Grošnici se približava svome kraju. Partizan ima ogromnu prednost i samo se postavlja pitanje hoće li mreža Živaka biti još koji put zatrešena.

67. minut - Ivanović postiže svoj četvrti gol na meču. Partizan vodi sa ubedljivih 5:0.

Foto: Starsportphoto

Đorđe Ivanović

66. minut - GOOL! Lutovac uvećava prednost Partizana na 4:0. Domaći preti potpuni debakl, iako to nije izgledalo do pred kraj prvog poluvremena.

61. minut - GOOL! Ivanović postiže het-trik i dovodi Partizan do ubedljih 3:0 u Grošnici.

61. minut - Marković nikako da pogodi okvir gola. I sada je nekadašnji reprezentativac bio neprecizan.

46. minut - GOOL! Novi gol za Partizan postiže Đorđe Ivanović. Krilni napadač crno-belih se baš raspucao i već sada osigurao pobedu crno-belih.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme. Savo Milošević izvodi Petra Gigića, a u igru ubacuje mladog Strahinju Jovanovića. 

Poluvreme

Foto: Starsportphoto

Aleksandar Lutovac

45. minut - Završeno je prvo poluvreme duela u Grošnici. Crno-beli odlaze zadovoljniji na pauzu, mada i domaćin nema razloga da ne bude ponosan na izdanje.

41. minut - GOOL! Partizan vodi 1:0. Strelac vodećeg gola za crno-bele je rezervista Đorđe Ivanović.

 

35. minut - Prilika za Partizan posle dužeg vremena. Pokušao je Marković, ali je lopta otišla pored gola.

25. minut - Najbolja šansa za Vodojažu. Sretenović je centrirao, Komatina je pokušao glavom, ali je lopta prošla tik pored stative.

21. minut - Opet Nedeljković preti Stevanoviću, ali golman crno-belih lako zaustavlja ne toliko jak udarac.

15. minut - Opet lepa kombinacija Lutovca i Gigića, a udarac glavom nekadašnjeg igrača Mačve završava pravo u rukama golmana.

11. minut - Solidan pokušaj Markovića iz slobodnog udarca, ali lopta prolazi pored stative.

Foto: Starsportphoto

Lazar Marković

7. minut - Prečka za Partizan. Lutovac je raspalio loptu sa 16 metara i ozbiljno uzdrmao okvir gola golmana Živaka.

4. minut - Vodojaža uzvraća. Nedeljković je krenuo na Stevanovića, ali je rezervni golman crno-belih istrčao i uspeo da osujeti napad domaćih.

2. minut - Prva prilika za Partizan. Pokušao je Gigić nakon centaršuta Lutovca, golman Živak je odbranio.

1. minut - Meč je počeo u Grošnici.

- Sve je spremno za veliki fudbalski praznik u Grošnici. Tribine stadiona su pune, vreme za igru praktično idealno uprkos visokim temperaturama za ovo doba godine. 

 

- Trener Partizana Savo Milošević odlučio je da u kombinovanom sastavu izađe na teren mesta nedaleko od Kragujevca i pruži šansu igračima koji ranije nisu imali veliku minutažu.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija