• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.10.2019

20:22

DOLIVA ULJE NA VATRU! Vuletić provocira Terzića posle skandala u Crnoj Gori

Partizan

DOLIVA ULJE NA VATRU! Vuletić provocira Terzića posle skandala u Crnoj Gori

Podeli vest

Generalnom direktoru Crvene zvezde Zvezdanu Terziću zabranjen je ulazak u Crnu Goru

Razlog za to je što je on navodno uticao da reprezentativci "sokolova" Filip Stojković i Mirko Ivanić ne igraju protiv tzv. Kosova u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. 

Čelnike Zvezde je za sve optužio Dejana Savićevića, koji je, kako kaže, tražio od najviših organa republike Crne Gore da mu se zbog toga zabrani ulazak u Crnu Goru. S druge strane policija navodi da je su Terzića vratili za Srbiju shodno članu 8. Zakona o strancima.

SAVIĆEVIĆ JE TRAŽIO DA MI ZABRANE ULAZAK U CRNU GORU! Terzić se oglasio: Ono od Šiptara je očekivano, a ovo od Crnogoraca je...

 

Ovakvu situaciju je iskoristio Vladimir Vuletić, potpredsednik Partizana. Aktivan je na društvenim mrežama, a sada je bio posebno inspirisan.

- Kolo od sreće uokoli vrteći se ne pristaje: tko bi gori, eto je doli, a tko doli gori ustaje. Sad vrh sablje kruna visi, sad vrh krune sablja pada, sad na carstvo rob se uzvisi, a tko car bi, rob je sada - napisao je Vuletić na Tviteru.

OGLASILA SE I CRNOGORSKA POLICIJA! Evo zašto je Terziću ZABRANJEN ULAZAK!

CRNOGORCI TVRDE: Terziću zabranjen ulazak u Crnu Goru zbog veza sa kriminalnim grupama!

 

Potom je usledila nova objava.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
gagom

pre 4 godine

Ne znam šta nije istina u izjavama profesora Vuletića! To što neki više veruju lažnom dr i osvedočenom kriminalcu sa poternice,više govori o njima nego o profi. Vulgarni komentari samo potvrđuju njihovu nekulturu,obrazovanje,ljudskost ..... koje im nedostaju!

boki58

pre 4 godine

covek koji ne lici na coveka, koga je lakse preskociti nego zaobici , naziva se profesorom a ponasa kao prostacina, degradira klub jer moze on da ima veze sa svime osim sa fudbalom, jer kad obuce crno beli dres lici na ogromnu medicinsku loptu. Od veze sa fudbalom ima samo loptasti izgled. Muka mi je od njegovih izjava, samo se trti da bi mu se objavile sulude misli i ziveci u ubedjenju da je rekao veliku stvar.. A citati Gorskog Vjenca se konstantno upotrebljavaju, pa da je Njegos znao da ce ga ovaj mamlaz citirati verovatno nikad ne bi objavio svoje zivotno delo.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija