• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.10.2019

09:29

IZNERVIRALI PREDSEDNIKA, MOŽDA BUDE I KAZNI! Mijailović: Kao da nikada nisu igrali košarku!

Partizan

IZNERVIRALI PREDSEDNIKA, MOŽDA BUDE I KAZNI! Mijailović: Kao da nikada nisu igrali košarku!

Podeli vest

Košarkaši Partizana na gostovanje Ritasu u okviru Evrokupa idu posle poraza od Primorske na kom crno-beli nisu ličili na pravu ekipu

O svemu tome je govorio i predsednik Partizana Ostoja Mijailović.

Kao da nikada nisu igrali košarku - rekao je za Kurir predsednik Partizana Ostoja Mijailović.

Crno-beli sada imaju skor od 1-1 u ABA ligi i od 2-0 u Evrokupu, ali onaj meč protiv Primorske sigurno je zabrinuo sve navijače Partizana, pa i samog predsednika kluba.

(VIDEO) DOK NEKOM NE SMRKNE... Ritas dočekuje Partizan nakon ubedljive pobede u prvenstvu!

 

- Rekao sam posle pobede u Veneciji da će biti padova. Nakon tolikog niza pobeda, desi se takvo veče. Nije Primorska bila prejaka u odnosu na nas, ali momci nisu imali veče. Tako nešto se dešava i najvećim timovima na svetu. Kao što sam rekao, kao da nikad u životu nisu igrali košarku. Dešava se, nažalost, ali nije to svojstveno Partizanu, ni kvalitetu košarkaša ni stručnom štabu. Nije ovo finale ABA lige, već jedan meč - konstatuje Mijailović. 

(VIDEO/FOTO) ŠUT RAZNEO ZVEZDU! Budućnost slavila u polupraznom "Pioniru"!

VELIČKOVIĆ LJUT POSLE PORAZA: Ovakve utakmice ne smeju više da se dese!

 

Posle onakvog pristupa i utakmice, postavlja se pitanje da li će biti nekih kazni.

- Sačekaćemo da se vrate s puta. Videćemo kako će proći u Evrokupu, čeka nas važan meč, a potom i teško gostovanje Mornaru. Nije alibi, ali od deset mečeva mi osam igramo na strani - kaže Mijailović.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17