• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.10.2019

22:27

ŽESTOK UDARAC ZA PARTIZAN! Marković ne igra protiv Mančestera junajteda!

Partizan

ŽESTOK UDARAC ZA PARTIZAN! Marković ne igra protiv Mančestera junajteda!

Podeli vest

Veliki udarac za Partizan - Lazar Marković neće igrati protiv Mančester junajteda u Ligi Evrope (24.oktobar, 18.55)

Kako prenosi Mocartsport  Marković će preskočiti utakmicu protiv Mladosti u Lučanima u subotu, ali neće moći ni da konkuriše za tim za duel sa Mančester junajtedom 24. oktobra na Topčiderskom brdu.

Marković se povredio na treningu tokom ove prvenstvene pauze, a u Humskoj strahuju da će Lazar možda morati i na duže bolovanje. To bi bila velika šteta, kako za njega jer je taman počeo da hvata formu, da postiže golove, tako i za crno-bele. 

(VIDEO) TENZIJA RASTE, OVO LEDI KRV U VENAMA! "Grobari", stiže MANČESTER JUNAJTED - SVI NA STADION!

VRATIO SE U REPREZENTACIJU! Asano: U Japanu znaju kako sam prihvaćen u Partizanu!

 

Na dosadašnjih sedam utakmica u sezoni, Marković je postigao tri gola. Očekivalo se da okršaj sa Mančesterom donese i dodatni motiv za fudbalera Partizana, bivšeg člana Liverpula

Zanimljivo je da je tokom svoje karijere na Ostrvu, Marković tri puta igrao protiv Mančester junajteda i upisao je sva tri rezultata: poraz sa Liverpulom (igrao 12 minuta, 0:3), remi sa Halom u ligi (90 minuta, 0:0) i pobedio sa Halom u Liga kupu (31 minut, 2:1).

ODRŽAN ŽREB ZA OSMINU FINALA KUPA SRBIJE! Zvezda čeka Mačvu, a Partizan Spartak!

STIŽU PARE U HUMSKU! Partizanov štoper na meti velikana, nude milione!

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija