• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.10.2019

16:56 >> 16:49

(VIDEO) PARTIZAN SE USPAVAO NA PAUZI, MLADOST SLAVILA U LUČANIMA! Crno-beli porazom najavili dolazak Junajteda u Beograd!

Partizan

(VIDEO) PARTIZAN SE USPAVAO NA PAUZI, MLADOST SLAVILA U LUČANIMA! Crno-beli porazom najavili dolazak Junajteda u Beograd!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana poraženi su u meču 12. kola LingLong Superlige Srbije od ekipe Mladosti u Lučanima sa 0:1 i tako sa dva vezana neuspeha u domaćem šampionatu najavili dolazak Mančester junajteda u Beograd

 

Ekipa Save Miloševića nastavila je da posrće u Superligi Srbije. Nakon sjajne serije koja je svoj vrhunac doživela u Kazahstanu pobedom nad Astanom (2:1) ekipa crno-belih doživela je dva neuspeha. Prvi u Humskoj odakle je sva tri boda odneo Voždovac (1:2), a sada i drugi u Lučanima.

ZVEZDA JE ISIS, A FSS SARAĐUJE SA TERORISTIMA! Vuletić grmi nakon meča Zvezde i Rada!

Nije Milošević mnogo kombinovao, izveo je gotovo najjači sastav, ali ni to nije pomoglo da se savlada domaća Mladost. Jako loša predstava obe ekipe, dosadna igra i uspavanost koja je nakon reprezentativne pauze bila vidljiva na obe strane. Međutim, kao da se ona više odrazila na crno-bele.

Gotovo 70 minuta igralo se bez pravih prilika, a najbolju je imao napadač Partizana Umar Sadik koji je promašio pravi zicer kada je izbio sam na golmana Zečevića, ali se propisno obrukao. Pokušavali su Birbras Natho i Zoran Tošić, ali je sve to bilo jako mršavo i slabo da bi ugrozilo domaće.

Foto: Starsportphoto

Jedinu pravu priliku Mladost je pretvorila u gol. Radivojević je centrirao, a Jovanović prvo glavom naterao Nemanju Stevanovića da reaguje. Lopta se odbila ponovo do napadača ekipe iz Lučana koji je samo gurnuo u mrežu i postavio konačan rezultat.

Pokušavali su gosti dođu makar do boda, ali se njihova igra nije menjala. Napadi su bili jalovi i uspavani pa je i mreža Zečevića ostala mirna do kraja meča. Loša najava crno-belih pred dolazak Mančester junajteda ovog četvrtka u Beograd.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

MLADOST - PARTIZAN 1:0 (0:0)

Jovanović u 77. minutu za Mladost

Stadion: Gradski stadion, Sudija: Novak Simović

MLADOST: Zečević – Andrić, I. Milošević, Šatara, Leković – B. Milošević, Jovanović (od 94. Tanko) – Pavlović, Eliomar (od 89. Pešić), Radivojević (od 83. Sinđić) – Odita. 

PARTIZAN: Stevanović– Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević – Zdjelar (od 62. Suma), Šćekić – Tošić, Natho, Asano (od 72. Lakčević) – Sadik (od 83. Ivanović). 

KRAJ!

94. minut - Poslednja promena i kod domaćih. Umesto strelca jedinog gola Jovanovića u igri je Tanko.

90. minut - Igraće se još sedam minuta nadoknade.

89. minut - Druga promena u redovima Mladosti. U igri je Pešić umesto Eliomara.

85. minut - Velika šansa za Đorđa Ivanovića. Ostao je sam napadač crno-belih, ali je bio previše iskora te pogodio samo spoljni deo mreže.

83. minut - Izmena u domaćem sastavu. Igru je napustio Radivojević, a njegovo mesto zauzeće Sinđić. Menja i Milošević i na teren umesto Sadik šalje Ivanovića.

77. minut - GOOOOOOL! VODI MLADOST! Lazar Jovanović pogađa za vođstvo domaćih!

72. minut - Nova promena u Partizanu, umesto Takume Asana u igri je mladi Nikola Lakčević.

65. minut - Zicer za Sadika! Veliku šansu je propustio napadač Partizana, a golman Zečević se istakao!

Foto: Starsportphoto

62. minut - Možda i najbolja prilika do sada za Partizan. Šutirao je Tošić, ali pored gola. Prva promena u gostujućem sastavu. Umesto Saše Zdjelara u igri je Sejduba Suma.

55. minut - Bez pravih prilika u drugom delu. Za sada prilično nezanimljiva utakmica.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme!

Foto: Starsportphoto

KRAJ PRVOG POLUVREMENA!

45. minut - Igraće se još jedan minuta nadoknade.

33. minut - Slab pokušaj Bibrasa Natha. Šutirao je vezista Partizana, ali lopta ide pored gola.

24. minut - Sudarili su se Sadik i golman Zečević posle jednog duela. Nakon ukazane pomoći, obojica će, na sreću, nastaviti meč bez posledica.

20. minut - Prva poluprilika za Umara Sadika, ali je lopta išla pravo u ruke golmanu Mladosti.

10. minut - Bez pravih prilika za sada, Partizan kontroliše posed, ali još uvek nema pretnji po gol Zečevića.

1. minut - Utakmica je upravo počela!

14.42 - Ako se gledaju dosadašnji susreti crno-bele čeka težak posao. U poslednje tri sezone Partizan je samo jednom slavio u Lučanima.

14.40 - Malo iznenađenje u sastavu Partizana je izostanak Vladimira Stojkovića koga menja Nemanja Stevanović.

14.30 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvečen meču 12. kola LingLong Superlige Srbije između Mladosti i Partizana. Ekipa Save Miloševića pokušaće da se pobedom u Lučanima vrati u formu pred dolazak Mančester junajteda na duel trećeg kola Lige Evrope u Beograd. Uz informer.rs pratite uživo dešavanja iz Lučana.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija