• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.10.2019

16:10

ZVEZDA JE ISIS, A FSS SARAĐUJE SA TERORISTIMA! Vuletić grmi nakon meča Zvezde i Rada!

Partizan

ZVEZDA JE ISIS, A FSS SARAĐUJE SA TERORISTIMA! Vuletić grmi nakon meča Zvezde i Rada!

Podeli vest

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić nije ostao bez komentara na meč Crvene zvezde i Rada na kom je crveno-belima dosuđen sumnjiv jedanaesterac u pobedi (3:1)

 

Već je domaća javnost navikla na kometare Vladimira Vuletića na sumnjive odluke i pobede Crvene zvezde što u Evropi, što u Superligi Srbije. Ovoga puta uporedio je crveno-bele i FSS sa teroristima koji su u dosluhu.

Foto: Twitter printscreen

- FK Crvena zvezda je ISIS srpskog fudbala, koga, poput drevne Palmire, ona, svakog vikenda, u novom naletu, dodatno devastira a FSS, kao i USA, očijuka sa teroristima jer je FKCZVISIS-ovim bombašima samoubicama u svojim redovima, bremenit - napisao je Vuletić.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Amater

pre 4 godine

SVIRAO NEPOSTOJECI PENAL ALI NIJE SVIRAO KADA JE STVARNO TREBALO,FAUL NAD MARINOM...

gile

pre 4 godine

Ovaj je isti Boško Obradović,slomiće ga mržnje, objedinio je sve u sebi - i Djilasa,Jeremića,Stefanovića i onog što im je udarna pesnica- narkoman!

JovanER

pre 4 godine

A ti si jedno burence koje je zalutalo u fudbal!!! Unistio si 5-6 trenera,i imas najgori sastav Partizana ikad u istoriji !

MilosObilic1389

pre 4 godine

Како ли то само срочи...**Бем те у разроке очи...!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija