• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.10.2019

21:51

ŠTA SE DESILO SA TRINKIJERIJEM? Evo šta kaže Šćepanović posle velike pobede nad Mornarom!

Partizan

ŠTA SE DESILO SA TRINKIJERIJEM? Evo šta kaže Šćepanović posle velike pobede nad Mornarom!

Podeli vest

Stanje trenera KK Partizan Andree Trinkijerija bilo je mnogo bolje nakon pobede na gostovanju Mornaru nego uoči početka meča kada mu je pozlilo zbog čega je crno-bele u Baru vodi njegov pomoćnik Vlado Šćepanović

Velike zasluge za pobedu na teškom gostovanju u Baru idu na ruku Trinkijerijevog pomoćnika, a kako je sam posle meča rekao Italijan se pridružio igračima u svlačionici nakon završetka utakmice.

- Trinkijeriju se desila određena slabost pred početak utakmice i to je uslovilo da ne bude u stanju da vodi meč. Bio je u svlačionici posle utakmice. Susreli smo se u startu sa tim hendikepom, jer svi znamo u startu šta znači trener ekipi i pomoćnicima. Ali kada se nešto desi nema vremena za kukanje, već morate da budete tu i da radite. Nije mi prvi put da vodim neku ekipu - rekao je Šćepanović posle meča.

(FOTO) PARTIZAN RAZORUŽAO BARANE! Crno-beli u poslednjoj četvrtini razbili Mornar u gostima!

Šćepanović je istakao da je na kraju pre svega presudio timski kvalitet.

- Znali smo od starta da će ovo biti veoma teška utakmica. To je jedna od napadački najtalentovanijih ekipa u ABA ligi. Izuzetno cenim trenera Mihaila Pavićevića za kojeg smatram da ume izuzetno da motiviše ekipu koja svakoga može da pobedi. Imamo devet gostovanja na 11 utakmica što nije lako u ovakvom ritmu. Fizički smo mnogo potrošeni i praktično smo poslednji atom snage iskoristili kako bismo zaustavili Mornar na njihovom terenu. Znali smo koja su njihova najjača oružja, naročito šut za tri poena. Kako to obično biva, nekada pogodite, a nekada ne i svakako da ti nepogođeni šutevi nisu bili izraz loše večeri, već i naše dobre odbrane i energije. Timski kvalitet je pobedio i jasno je da Partizan može da osvaja trofeje i pobeđuje samo kada igra kao tim - dodao je Šćepanović.

TRINKIJERI ZAVRŠIO U BOLNICI! Italijanu pozlizo pred meč sa Mornarom!

Partizan je na početku nove sezone slomio lošu tradiciju u Litvaniji, a potom i u Baru, gde je došao do trijumfa. Šćepanović to vidi kao dobar znak.

- Nije lako pobediti ni u Vilnjusu, pa potom i u Baru. To je dobar znak na početku nove sezone. To je više bila psihološka igra, jer nema nepoznanica. Kada se igrači dobro spreme, uspeh je još malo bliže - zaključio je pomoćni strateg crno-belih.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija