• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.10.2019

19:55

U LOKOMOTIVI IMA "MESA"! Trinkijeri o sledećem protivniku, zdravstvenom stanju i Jankovićevoj frizuri!

Partizan

U LOKOMOTIVI IMA "MESA"! Trinkijeri o sledećem protivniku, zdravstvenom stanju i Jankovićevoj frizuri!

Podeli vest

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri, pred meč četvrtog kola Evrokupa protiv Lokomotive, rekao je da ne zna kakav meč može da očekuje

- Ne znam, jer oni se još uigravaju. Imena su top, Deker, Kalnijetis, Kamings, Alan Vilijams, Fridzon, ima tu ''mesa''. Ako ozbiljno igraju nema bolje ekipe u Evrokupu - rekao je Trinkijeri novinarima na otvorenom delu treninga u hali "Aleksandar Nilolić".

On je podsetio da je Ritas uspeo da pobedi Lokomotivu u jednoj vrhunskoj partiji, te da će i njegovoj ekipi biti teško.

- Hoćemo li mi biti u stanju da igramo vrhunsku partiju? Ja se nadam. Veoma nam je teško, jer nemamo vremena za trening, oporavak... Mnogo je putovanja. Naša vrhunska partija neće biti u kvalitetu, nego u mentalnoj i fizičkoj energiji. To mora biti način da se igra utakmica - naveo je Trinkijeri.

PIONIR ĆE BITI KRCAT! Partizan rasprodao sve ulaznice za duel protiv Lokomotive!

Trener crno-belih osvrnuo se i na kvalitete protivnika.

- Dobra ekipa, dobri, iskusni igrači... Ući ćemo u utakmicu s dobrim namerama, dobili smo dve utakmice već na strani u Evrokupu. Znamo da će biti izuzetno teško, ali mislim da ćemo igrati utakmicu, imaćemo pet igrača da stavimo protiv njihovih fantastičnih pet igrača - rekao je Trinkijeri, koji je upitan i za svoje zdravstveno stanje.

PARTIZAN TRAŽI ČETVRTU RECKU U EVROPI! Trinkijeri pred Lokomotivu: Igramo protiv favorita za osvajanje Evrokupa!

- Malo sam bolje, još nisam top. Malo ću trčati, sem mog zdravlja i Jankovićeve frizure sve je okej -našalio se Italijan na račun Nikole Jankovića i njegovog novog imidža.

Meč između košarkaša Partizana i Lokomotive igra se sutra od 20 sati u hali "Aleksandar Nikolić".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija