• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.10.2019

12:21

NOVI LJUBIMAC "GROBARA"! Tomas: Mozak je hteo da mi eksplodira!

Partizan

NOVI LJUBIMAC "GROBARA"! Tomas: Mozak je hteo da mi eksplodira!

Podeli vest

On je novi ljubimac "grobara"! Rašon Tomas odigrao je dobro protiv Lokomotive, a igrač Partizana bio je oduševljen posle trijumfa

- Ovo je bila velika pobeda za nas. I dalje osećamo da smo mogli još bolje da odigramo, ali to samo pokazuje koliko smo dobra ekipa. Uspeli smo da se izborimo sa dosta problema tokom utakmice, izašli smo i pobedili - rekao je Tomas.

Nastavio je u istom ritmu.

- Navijači su definitivno kao šesta osoba na terenu koja nam pomaže. To njihovo srce, ta energija koju su pružili u sve su nas samo pogurali.

"GROBARI" RASPAMETILI BIVŠU NBA ZVEZDU! Ovako nešto nikad nisam video!

Svi u crno-belom taboru su očekivali težak meč.

- Znali smo pre početka utakmice da bismo se pobedom dodatno odlepili od svih ostalih timova. Bili smo maksimalno fokusirani. Nismo odigrali u potpunosti onako kako smo zamislili, ali smo našli način da pobedimo. To radimo od početka sezone, borben smo sastav i činimo se kao pravi tim.

Tomas je nastavio da hvali publiku.

- Nisam umoran. Ovo je zapravo bila prva utakmica u kojoj sam osetio takvu energiju. Kada je krenula serija i kada su navijači krenuli da upumpavaju još energije, moj mozak je bio na granici eksplozije. Osećao sam se fantastično - zaključio je novi miljenik "grobara".

Bonus video:




Tagovi:

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija