• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.10.2019

18:25

OVO SE JEDNOM U ŽIVOTU DEŠAVA! Miletić: Junajted je Junajted, ko god da igra za njih, sve osim poraza je uspeh!

Partizan

OVO SE JEDNOM U ŽIVOTU DEŠAVA! Miletić: Junajted je Junajted, ko god da igra za njih, sve osim poraza je uspeh!

Podeli vest

Defanzivac Partizana Nemanja Miletić nije želeo da potceni Mančester junajted, predstojećeg rivala crno-belih u Ligi Evrope (četvrtak, 18.55), već je ukazao da u bez obzira na to u kakvoj je formi klub takve tradicije mora da se poštuje

Junajted ne beleži ni približno dobre rezultate u odnosu na renome kluba, ali to Miletića ne zavarava pred dvoboj sa višestruko skupljim timom.

- Možda ste malo više 'napumpali' za Mančester, zato što iskreno mislim da je Mančester - Mančester, ko god da igra za njih. Sigurno je da će biti mnogo teško i da je sve osim poraza veliki uspeh. Ipak je to Junajted - rekao je Miletić okupljenim novinarima u centru Beograda na druženju uoči duela sa velikim klubom.

Zvezda je imala šanse

Defanzivac Partizana je ocenio da je Crvena zvezda parirala Totenhemu, ali da statistika ne igra bitnu ulogu.

Nisam gledao, bio sam u dvorani, video sam statisiku da je i Zvezda imala šanse. Ali danas statistika ništa ne govori. Mi smo imali 20 šuteva u Lučanima i to više ne utiče, jer smo izgubili iz jednog šuta u gol - rekao je Miletić.

Za njega nema dileme da je Junajted najveći klub protiv kojeg je igrao u karijeri.

Sigurno da jeste. Ovo se možda jednom u životu dešava. Veliko je zadovoljstvo i jedva čekam da meč počne. Sigurno da je ovo moja najveća utakmica, posle 53 godine opet dolazi Mančester - naveo je desni bek crno-belih.

Prema njegovim rečima, koga god bude imao naspram sebe neće imati lak zadatak da ga sačuva.

- Ne zna se koji je bolji igrač od njih. Ko god da bude sigurno da će mi biti mnogo teško. Bio to Lingard ili Rašford. Znamo šta je Mančester i naravno da ću se namučiti ko god da bude na mojoj strani, ali garantujem da će ceo tim sutra da izgine da ima pozitivni rezultat - rekao je reprezentativac Srbije.

Kako je naveo, voleo bi da crno-beli slave kao 1966. godine, ali time ne želi da napravi atmosferu da moraju da ih dobiju.

Ne bih se ljutio da bude to i sad, ali ne bih da se stvori zabuna da ljudi očekuju da ih dobijemo, jer su sad u nekoj krizi. U fudbalu se sve dešava, ništa nije nemoguće, a svaki rezultat sem poraza je veliki, veliki za nas - rekao je Miletić.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija