• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.10.2019

19:11

KO DAJE OSAM GOLOVA NA MEČU? Savu dosta 4 komada: Tek sad kreće PAKAO!

Partizan

KO DAJE OSAM GOLOVA NA MEČU? Savu dosta 4 komada: Tek sad kreće PAKAO!

Podeli vest

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević bio je zadovoljan izdanjem svoje ekipe u meču protiv Spartaka koji je deklasiran sa 4:0 u 13. kolu Superlige

- Koliko se ja sećam, ovo je prvi put da smo posle evropske utakmice relativno lako dobili meč i da se nismo mučili, što je pohvalano i dobro. Tek nam kreće "pakao", na svaka tri dana utakmice. Ne bih mnogo pričao u utakmici, prva u mini seriji ove nedelje. Treba što pre da se opravimo za sredu, subotu, četvrtak - rekao je Milošević novinarima posle meča.

Partizan je posle tri minimalna poraza bez postignutog gola u susretu sa Spartakom došao do četiri gola koja su postigla četvorica igrača.

Foto: Starsportphoto

 

- Pohvalno je što nije bilo sebičnosti i to je veoma pozitivna stvar - rekao je Milošević i dodao da je Đorđe Ivanović bio određen za izvođenje penala i da je to danas njemu bila nagrada.

(VIDEO) SPARTAK OŠTEĆEN PROTIV PARTIZANA? Da li su crno-beli poveli golom iz ofsajda?

(VIDEO) ČOVEČE, PA KAKO OVO PROMAŠI! Napadač Partizana se propisno obrukao i to TRI PUTA!

Foto: Starsportphoto

 

Pored četiri pogotka, crno-beli su imali još nekoliko prilika koje nisu realizovali, a novinare je zanimalo da li je mogla pobeda da bude i ubedljivija.

(VIDEO/FOTO) SADIK SE BLAMIRAO I NERVIRAO NAVIJAČE, pa zatresao mrežu, Partizan izrešetao Spartak!

VULETIĆ PECNUO ZVEZDU! Ovako je prokomentarisao "petardu" u Surdulici!

 

- Ne pametujem mnogo, ali lako je sa tribina misliti da može da se da osam golova lako. Ko daje osam golova? Kad to gledate, u kojoj ligi? 

Upitao je Milošević na šta je dobio odgovor Mančester siti.

Koliko se puta to dešava? Dva puta u sezoni, sami ste rekli - zaključio je Milošević.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17