• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.10.2019

12:13

NAPADAMO PRVO MESTO! Sejduba Suma preti "večitom" rivali!

Partizan

NAPADAMO PRVO MESTO! Sejduba Suma preti "večitom" rivali!

Podeli vest

Fudbaler Partizana Sejduba Suma, posle pobede nad Spartakom (4:0), rekao je danas da njegov tim više nema pravo na grešku jer juri prvo mesto i šampionsku titulu

Osećamo se dobro jer nakon što smo izgubili od Mančestera trebalo je da vratimo samopouzdanje, da se dokažemo pred sobom i domaćom publikom. Uspeli smo u tome. Apsolutno smo svesni da više ne smemo da "prosipamo" bodove. Moramo da napadamo prvo mesto, to je naš cilj - rekao je Suma za klupski sajt.

(VIDEO) SPARTAK OŠTEĆEN PROTIV PARTIZANA? Da li su crno-beli poveli golom iz ofsajda?

(VIDEO/FOTO) SADIK SE BLAMIRAO I NERVIRAO NAVIJAČE, pa zatresao mrežu, Partizan izrešetao Spartak!

 

Suma je, uz Bibrasa Natha, Umara Sadika i Đorđa Ivanovića, bio strelac u ubedljivom trijumfu, posle kojeg Partizan ima sedam bodova manje od lidera Crvene zvezde.

- Dobro je za tim što nema sebičnosti. Neophodno je da igramo kao što smo protiv Spartaka, nismo bili sebični, asistirali su jedan drugom Natho i Sadik. To je dobar signal za sve u klubu.

KOLINDA OPET ŠOKIRALA HRVATE: Rijeka je REZERVNI klub Zvezde i Partizana!

KO DAJE OSAM GOLOVA NA MEČU? Savu dosta 4 komada: Tek sad kreće PAKAO!

 

Foto: Starsportphoto

 

Pred crno-belima je sada težak raspored, slede dueli sa Čukaričkim i Vojvodinom u Superligi, kao i protiv Mančester Junajteda u Ligi Evrope.

- Mi smo Partizan, tako idemo na pobedu, a ne da se zatvorimo. Jer kao što sam rekao pre, mi se borimo za prvo mesto i znamo kako moramo da igramo. Svesni smo grešaka koje smo pravili i to ne sme da se ponavlja  - zaključio je on.

Partizan u sredu gostuje Čukaričkom na Banovom brdu od 15.30.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija