• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.10.2019

21:30

SAVO NIJE IZAŠAO PRED NOVINARE, PARTIZAN SE IZVINJAVA! Ohladile se glave posle poraza, evo šta kažu crno-beli!

Partizan

SAVO NIJE IZAŠAO PRED NOVINARE, PARTIZAN SE IZVINJAVA! Ohladile se glave posle poraza, evo šta kažu crno-beli!

Podeli vest

Odjeknula je informacija da je Savo Milošević odbio da dođe na konferenciju za novinare posle poraza od Čukaričkog (1:2)

Odmah su krenule spekulacije, glasine, čak i priče kako šef struke crno-belih razmišlja i o odlasku, ali se pokazalo da tu nema istine.

Nekoliko sati kasnije, kada su se ohladile glave u Humskoj 1, stiglo je i kratko saopštenje Partizana, koje razvejava sve dileme, ako su uopšte postojale nakon novog kiksa u Superligi.

FK Partizan se izvinjava svim predstavnicima medija koji su prisustvovali utakmici 15. kola Linglong Superlige, a na kojoj se usled bure emocija po završetku iste na konferenciji za štampu nije pojavio šef stručnog štaba Savo Milošević.

SAVO ISKULIRAO NOVINARE! Milošević nije došao na konferenciju posle poraza Partizana od Čukaričkog!

DA NAM JE NEKO PONUDIO BOD, NE BISMO PRIHVATILI! Veselinović puca od samopouzdanja posle pobede nad Partizanom!

 

- Milošević sa svojim saradnicima i prvim timom FK Partizan nastavlja i dalje borbu ka najvišim ciljevima i plasmanu u ligi - piše u saopštenju Partizana.

Partizan je sada na deset bodova zaostatka u odnosu na lidera Crvenu zvezdu, a doživeo je i treći poraz u Superligi u poslednja četiri kola.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Boki

pre 4 godine

Dobro je da se nije pijavio. Ne trdba da se pojavljuje. U misiju rupu da se sakrije. Nema autoritet medju nazovi igracima pa mu na terenu radi sta ko hoce. Skupili se decaci na livadi i zaigralu fudbal. Tako to izgleda. Sutira kada ko stigne i kada kome padne na pamet. Daj Boze da da lopta zavrsi preko korner linije a ne u aut. To se racuna kao sut na gol. Uzas. 24 sata bi ja njih terao da gledaju samo par golova Leonarfa i Djurdjevica. Momci brukajte se i dalje. Vase pravo.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17