• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.11.2019

10:13

STOJKOVIĆ PUCA OD SAMOPOUZDANJA PRED JUNAJTED: Nikoga se ne plašimo!

Partizan

STOJKOVIĆ PUCA OD SAMOPOUZDANJA PRED JUNAJTED: Nikoga se ne plašimo!

Podeli vest

Kapiten i golman Partizana Vladimir Stojković (36) smatra da je njegova ekipa zaslužila bolji rezultat od poraza protiv Mančester junajteda u Humskoj

Ubeđen je da će u četvrtak (21.00)  njegovi saigrači biti dovoljno hrabri da se dostojno suprotstave gigantu iz Engleske.

PARTIZAN DOBIJA VELIKO POJAČANJE! Miljenik "grobara" se vraća u Humsku, ali u novoj ulozi!

SAVO NIJE IZAŠAO PRED NOVINARE, PARTIZAN SE IZVINJAVA! Ohladile se glave posle poraza, evo šta kažu crno-beli!

 

- Dešava se u fudbalu da ne pobedi uvek bolji tim. Verovatno će doći trenuci kada ćemo se suočiti s boljim od sebe, ali to je najbolji način da se razvijamo i napredujemo. Nemamo strah ni od koga. Otkako je stigao Savo Milošević, ambijent je sjajan. Svi momci su srećni i zadovoljni, vidi se da vlada familijarna atmosfera - kaže Stojković.

POTRESI U PARTIZANU! Savo odlazi ako mu ne dovedu pojačanja!

PARTIZAN DOBIJA VELIKO POJAČANJE! Miljenik "grobara" se vraća u Humsku, ali u novoj ulozi!

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija