• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.11.2019

23:06

ZDJELAR BRANI ODBRANU! Svih 11 igrača krivo za golove!

Partizan

ZDJELAR BRANI ODBRANU! Svih 11 igrača krivo za golove!

Podeli vest

Nisu mogli crno-beli više od ovoga... Mančester Junajted je slavio protiv Partizana, a Saša Zdjelar ističe da je utakmica bila izuzetno teška.

- Znali smo da su kvalitetni. Ušli smo dobro, ali smo se posle povukli. Branili smo se, oni su imali šanse i napadali su. Bilo je teško da se vratimo posle dva gola minusa - rekao je Zdjelar.

(VIDEO) "GROBARI" UTIŠALI "TRAFORD"! Navijači Partizana glasniji od 60.000 ljudi!

On nije želeo da uperi prstom u odbranu.

- Svih 11 igrača brane gol, svi smo krivi nije samo odbrana. Izuzetan su tim, znali smo... Čestitam im na pobedi - zaključio je Zdjelar.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljuba

pre 4 godine

Jadni Uroševic....nije znao gde me levo...treba neko da mu kaze da me utakmica zavrsena.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija