• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.11.2019

23:34

VEĆI OD PORAZA I FUDBALA! Stojković posle Junajteda poslao poruku bolesnom dečaku!

Partizan

VEĆI OD PORAZA I FUDBALA! Stojković posle Junajteda poslao poruku bolesnom dečaku!

Podeli vest

Nije mogao ništa Vladimir Stojković... Dobro je branio, ali je tri puta vadio loptu iz mreže. Posle meča sa Junajtedom, iskusni čuvar mreže poslao je jaku poruku bolesnom dečaku

Isaija Pantić, sin novinara Željka Pantića, već duže vreme bori se sa teškom bolešću a Stojković mu je pružio podršku.

- Teško je kad izgubiš ovako lepu, istorijsku utakmicu... Protivnik je na visokom nivou, lako smo primili golove. Moramo da naučimo šta znači odgovornost i kako da branimo naš gol. Mogli smo za nijansu više. Ovo je veliki nivo, popravićemo utisak u Holandiji. Moja želja je pružim podršku hrabrom dečaku - rekao je Stojaković.

ZDJELAR BRANI ODBRANU! Svih 11 igrača krivo za golove!

Iskusni čuvar mreže nastavio je u istom ritmu.

- Ja kad sanjam ovakve utakmice sanjam da pobedimo. Da smo imali malo više koncentarcije mogli smo da budemo duže u igri i da ih mučimo. Rezultat je ono što se piše. Očekujem pobedu u Holandiji - jasan je Stojković.

Bonus video:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Komšija

pre 4 godine

Bravo, Stojkoviću, za poruku našem malom komšiji. Podrška njemu i porodici.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija