• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.11.2019

23:59

OD DERBIJA MOŽE DA SE RIKNE! Veličković: Poslednjih pet minuta sam utrnuo!

Partizan

OD DERBIJA MOŽE DA SE RIKNE! Veličković: Poslednjih pet minuta sam utrnuo!

Podeli vest

Kapiten Partizana Novica Veličković kaže da mu je laknulo posle velike pobede njegovog tima nad Crvenom zvezdom u meču sedmog kola ABA lige (75:72)

Partizan je tokom meča vodio i više od deset poena razlike, ali su na kraju nijanse odlučivale. Veličkoviću nije baš bilo lako u finišu meča. 

- Pravi derbi. Mislim da smo zasluženo pobedili, borili smo se i kontrolisali utakmicu uz neke padove, ali kažem to derbi nosi sa sobom. Toliko tenzije. Nama je bilo bitno da dobijemo ovo posle nekih poraza koje smo imali u poslednje vreme da se dignemo i na psihološkom planu. Čestitao bih Zvezdi na fer borbi i mojim saigračima, zahvalio navijačima. Naredna utakmica, vrlo bitna već u sredu za overu prolaza u narednu fazu Evrokupa - rekao je Novica posle meča.

IZGUBLJENE LOPTE NAS KOŠTALE PORAZA! Gavrilović otkrio šta mu se ne sviđa u igri Zvezde!

(VIDEO) NERVOZA NA KVADRAT! Braun udarao glavom o klupu za rezervne igrače!

 

Smatra da su presudili borbenost, volja i želja. 

- To presudi svaki derbi. Rekao sam i pre utakmice da taktika radi svoje, ali verujte mi da taktika u ovoj utakmici se može meriti sa željom i borbenošću. Ja je volim zbog tog naboja. Naučili su i videli neki igrači, pribojavao sam se malo jer je prvi derbi mnogima, laknulo mi je što smo pobedili - dodaje Veličković i opisao kako se osećao kako se meč bližio kraju:

- Ja sam poslednjih četiri, pet minuta utrnuo. Imali smo priliku da rešimo meč i pre zadnjeg minuta, ali dobro, pobedi se ne gleda u zube, idemo dalje i to je to.

AUUUUU...ZAMALO! Birčević s koša na koš jednom rukom! (VIDEO)

HAOS NA DERBIJU! Međusobna tuča "grobara", žestok sukob među navijačima Partizana! (VIDEO)

 

Publika je bila vetar u leđa crno-belima.

- Nije lako igrati, nosi to neki pritisak, mi treba da iskoristimo da uz tu energiju igramo samo bolje i jače. Nekad to stvarno zna da bude kao da se zgrčimo i stegnemo, hoćemo da pokažemo mnogo, a to treba uvek da bude samo podrška i gurka napred - zaključio je Veličković.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija