• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.11.2019

13:49

PRED RITAS! Trinkijeri: Nismo zaboravili šta su nam uradili prošle godine!

Partizan

PRED RITAS! Trinkijeri: Nismo zaboravili šta su nam uradili prošle godine!

Podeli vest

Trener košarkasa Partizana Andrea Trinkijeri, pred meč 8. kola Evrokupa protiv Ritasa, nada se da će njegov tim u ovom meču obezbediti plasman u narednu fazu takmičenja

Crno-beli su u prvom delu grupne faze savladali litvanski tim na gostujućem terenu i sa drugom pobedom nad istim rivalom osigurao bi mesto u Top16.

- Ukoliko pogledamo tabelu u našoj grupi, biće nam jasno da svi timovi i dalje imaju puno razloga da se bore i imaju za šta da igraju. Svi još uvek mogu da izbore plasman u Top 16 i sigurno je da će u poslednja tri kola dati sve od sebe da to i ostvare. Ritas je težak protivnik, tim sa velikim ambicijama i sjajnim pojedincima. Pobedili smo ih u Viljnusu, ali nećemo zaboraviti prošlu godinu i način na koji su nas eliminisali u borbi za Top8. Nadam se da će Štark Arena biti puna i da ćemo obezbediti mesto u Top16 pred našim navijačima - rekao je Trinkijeri.

TOTALNI PREOKRET! Kilpatrik završio u ABA ligi, ali ne u Partizanu!

Zamenik kapitena crno-belih Rade Zagorac je izjavio da tim mora da da maksimum ako želi da overi plasman u Top 16.

- Još jedna teška utakmica u nizu za nas. Posle pet vezanih pobeda, spojili smo dva poraza u Evrokupu i sada želimo da damo sve od sebe kako bismo već sutra, pred našim navijačima, izborili Top16. Ritas je odličan tim i siguran sam da ćemo biti u problemu ukoliko izgubimo fokus makar i na minut. Zbog toga moramo biti na našem maksimumu - rekao je Zagorac.

Meč između Partizan i Ritasa igra se sutra od 20 sati od "Štark areni".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara
Društvo

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara

Nakon hapšenja lekara i kozmetičara "Beomedikusa" zbog sumnje da su nestručno izveli intervenciju na pacijentkinji, zbog kojeg je došlo do deformiteta njenog stopala, ministarka zdravlja Danica Grujičić poručuje da je neophodno da se sprovode nenajavljene kontrole, kako bi se sagledala prava slika o tome ko i kako radi i u privatnom i u državnom sektoru.

20.04.2024

10:12

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija