• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Gligorić

22.11.2019

10:12

CRNO-BELI PLANIRAJU DA VRATE LJUBIMCA "GROBARA"! Zvezdaši zbog njega imaju noćne more!

Partizan

CRNO-BELI PLANIRAJU DA VRATE LJUBIMCA "GROBARA"! Zvezdaši zbog njega imaju noćne more!

Podeli vest

Nekadašnji reprezentativac Srbije Miloš Jojić (27) potpuno u drugom planu u turskom Bašakšehiru, pa će klub iz Humske ove zime pokušati da ga angažuje

Partizanova prva "bomba" u zimskom prelaznom roku trebalo bi da bude vezni fudbaler Miloš Jojić (27), saznaje Informer! Nekadašnji reprezentativac Srbije potpuno je u drugom planu u ekipi turskog Bašakšehira, čak nije ni registrovan za utakmice prvenstva Turske, pa će crno-beli pokušati da ga vrate u Humsku!

Menja Afrikanca

Jojić bi bio odlična zamena za Sejdubu Sumu. Poznaje klub, zna šta se od njega traži
Izvor Informera iz Partizana

Jojić je ponikao u Partizanu, gde je od 2012. do 2014. godine bio jedan od glavnih igrača, nakon čega je prešao u Borusiju iz Dortmunda za 2,5 miliona evra. Iz Borusije je godinu dana kasnije otišao u Keln, a pred start sezone 2018/19. pojačao je turski Bašakšehir. Prvih šest meseci igrao je za ambiciozni klub iz Istanbula, ali potom je totalno skrajnut. Poslednji put na terenu je bio u maju u utakmici protiv Ankaragučua.

Foto: ap photo

Miloš Jojić

Veliki budžet

Prema rečima našeg izvora upućenog u dešavanja u Humskoj, crno-beli će probati da iskoriste to što je Jojić na marginama u turskoj ekipi.

- Partizan će na zimu moći da računa na veliki budžet za dovođenje igrača, pogotovo ako se ostvari transfer Strahinje Pavlovića u Monako. Prioriteti su štoper, desni bek i špic, ali u planu je i ojačavanje veznog reda. Jojić se savršeno uklapa u tu ideju. Ne igra u Bašakšehiru, želi da promeni sredinu, a trener Savo Milošević odlično zna kako da oživi karijeru fudbalerima koji dugo nisu igrali na vrhunskom nivou. Nakon Nove godine biće poznato da li će biti u pitanju pozajmica ili možda otkup ugovora - kaže naš izvor iz Humske.

PONOVO MEĐU SVOJIMA! Nekadašnji štoper Partizana opet u crno-belom, hoće li ostati u Humskoj?

PREOKRET OKO STRAHINJE PAVLOVIĆA?! Italijani stigli u Beograd, hoće da ukradu Srbina Monaku!

 


Miloš Jojić, prema proceni "Transfermarkta", vredi 900.000 evra, a budući da su crno-beli letos iskeširali milion evra za Takumu Asana, problem ne bi trebalo da bude ni obeštećenje za ljubimca "grobara". Eventualni dolazak Jojića obradovao bi sve navijače Partizana, budući da je ovaj vezista ostao upamćen po čuvenom golu protiv Crvene zvezde u 144. večitom derbiju 2013. godine. Taj pogodak ekipi iz Humske doneo je pobedu od 1:0 i titulu šampiona Srbije.
 

Danas protiv Javora


Fudbaleri Partizana danas (18.00, Arena sport 1) dočekuju Javor iz Ivanjice u okviru 17. kola Superlige Srbije. Crno-beli i Ivanjičani već su igrali ove sezone, i to u septembru, kada je na zapadu Srbije beogradski tim slavio 2:0. Osvajač Kupa Srbije pokušaće da ostvari treći trijumf zaredom, a Javor da nastavi s dobrim igrama, pošto su trenutno u seriji od pet mečeva bez poraza.

Momak iz Stare Pazove došao bi najverovatnije kao zamena za Sejdubu Sumu. Plejmejker iz Gvineje ove sezone igra sjajno, ali ugovor mu ističe na kraju sezone i još se ne zna hoće li ga produžavati.

Gledao košarku

Prema rečima našeg izvora, Jojić se sjajno uklapa u profil igrača koji bi zamenio najskuplje pojačanje u istoriji kluba.

- Sa Sumom tek treba da se razgovara o njegovoj budućnosti. Postoje tri opcije. Da ode već na zimu i da Partizan zaradi novac, da produži ugovor, pa bude prodat na leto, ili da sledećeg juna ode kao slobodan igrač. Kako god, Jojić bi bio odlična zamena za njega. Poznaje klub, zna šta se od njega traži. Osim toga, može da igra i na više pozicija u veznom redu, čak i defanzivnije - dodaje naš izvor.

Jojić s Bašakšehirom ima ugovor do leta 2021. godine, ali pošto ne igra, i klub i igrač smatraju da je najbolja opcija rastanak. Nedavno je ovaj fudbaler viđen na utakmici košarkaškog kluba Partizan, što je samo podgrejalo nadu da bi ponovo mogao da obuče crno-beli dres.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!
Politika

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!

Napad i pljačka Petra Kostića (20) pre dve noći u centru Kosovske Mitrovice nedaleko od glavnog gradskog šetališta, vrtića i osnovne škole od strane grupe Albanaca je 500. etnički motivisan napad od dolaska na vlast Aljbina Kurtija što je i najbolja slika i prilika njegovog odnosa prema Srbima i svemu što je srpsko, saopštila je danas Srpska lista.

25.04.2024

16:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija