• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.12.2019

19:11

POKAJAO SE ZBOG REČI U AFEKTU! Sergej se pravda što je prozvao Stojkovića u afektu, reagovao i Vuletić!

Partizan

POKAJAO SE ZBOG REČI U AFEKTU! Sergej se pravda što je prozvao Stojkovića u afektu, reagovao i Vuletić!

Podeli vest

Poznati srpski glumac i predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović pokajao se zbog reči upućenih golmanu Partizana Vladimiru Stojkoviću, čiji kiksevi protiv AZ Alkmara su direktno uticali na eliminaciju crno-belih iz Lige Evrope

Trifunović je dan nakon bolne noći Partizana u Hagu napisao u ime "grobara":

-  Oprostićemo ti tvoju ružnu prošlost. Samo se vrati odakle si došao - što je izazvalo veliku pažnju javnosti, a na to je reagovao i potpredsednik crno-belih Vladimir Vuletić napisavši mu:

- You always walk alone - aludirajući na čuvene reči iz Liverpulove himne, kluba čiji je Sergej navijač, ali u kontekstu reči da poznati glumac uvek ide sam.

Nekoliko dana kasnije, videvši da nije dobio podršku javnosti zbog preteranih reči, Sergej je priznao da je napravio grešku.

Dobro. Malo sam pre*rao sa izjavom o Stojkoviću. Ali morate razumeti emociju navijača koji dobija utakmicu 75 minuta a onda primi nikad gluplji gol i sve se raspada. Je*i ga, jesam ja javna ličnost i bla bla bla, ali sam samo čovek. I volim je*eni Partizan. Jer kad sam bio dete malo... - napisao je Sergej.

Na to je opet reagovao Vuletić ovaj put u mnogo prijateljskijem tonu.

You’ll never walk alone - napisao je Vuletić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 4 godine

Opasan je,pa on moze da uradi i gore stvari u afektu. Nema samokontrolu.

Djekson

pre 4 godine

Zamislite vi situaciju gde Trifunovic iz Afekta Otera nekog Presednika tamo neke Drzave u P.M Pošto je sklon tome

sergej pa nastvljaš da ih pros

pre 4 godine

...sam bio dete malo komšija me silovao :)

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija