• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.12.2019

07:10

SAVO NE IDE NIGDE! Milošević ostaje u Partizanu, ali TRAŽI POJAČANJA!

Partizan

SAVO NE IDE NIGDE! Milošević ostaje u Partizanu, ali TRAŽI POJAČANJA!

Podeli vest

Savo Milošević nakon poraza od Napretka (3:2) najavio da bi već na zimu mogao da ode, međutim, vrlo brzo je odustao od toga, pa će nastaviti da vodi Partizan i na proleće

Savo Milošević neće otići iz Partizana na zimu, saznaje Informer! Trener crno-belih, revoltiran zbog poraza od Napretka u Humskoj od 3:2 posle vođstva od 2:0, poručio je da "neće čekati da ga oteraju iz kluba".


Navijači, od kojih ga ogromna većina podržava, zabrinuli su se da je Milošević najavio rastanak s Partizanom već na zimu.

Frka u upravi

Crno-beli za vodećom Crvenom zvezdom zaostaju u Superligi već 11 bodova, a u Ligi Evrope su ostali bez šansi da prezime. Uprkos tome, Milošević nema nameru da odustane.

- Savo ne ide na zimu, nema razloga za zabrinutost. Reagovao je impulsivno posle poraza od Napretka, jer je Partizan, kao i u Hagu protiv Az Alkmara, sve izgubio u poslednjih desetak minuta. Iste večeri je razgovarao sa čelnicima kluba na stadionu, a sastanak su imali i juče pre podne. Pričao je hladne glave, pravljeni su planovi za zimski prelazni rok i drugi deo sezone. Nije bilo ni govora o raskidu saradnje - kaže naš izvor blizak Partizanu.

OGLASIO SE VAZURA! Poznat Miloševićev status u Partizanu!

Osim navijača, Miloševićeva izjava neposredno posle meča s Kruševljanima zabrinula je nakratko i rukovodioce kluba. Oni su bivšem golgeteru pružili podršku i posle šokantne eliminacije iz Lige Evrope i javno saopštili da Miloševićeva pozicija nije ugrožena.

Foto: Reuters

- Niko od čelnika ništa ne zamera Savi. Njegov eventualni odlazak bi svi smatrali velikim porazom. Zato su i pozvali trenera da odmah posle utakmice i te izjave o odlasku dođe na razgovor. Shvatili su da je Milošević bio veoma besan, pošto je i u svlačionici, ko zna koji put ove sezone, žestoko izribao igrače. Krajnje je neuobičajeno da Partizan kod kuće ispusti vođstvo od 2:0. To se ne dešava ni protiv jačih timova od Napretka - ističe naš izvor.

Tražio pojačanja

Jučerašnji sastanak Miloševića i uprave protekao je u mnogo mirnijoj atmosferi i radnom ambijentu, pošto se pričalo o daljim potezima.

- Savo je rekao da su mu potrebna barem tri ili četiri pojačanja u zimskom prelaznom roku. Neophodan mu je još jedan štoper, pogotovo jer je odlazak Strahinje Pavlovića gotova stvar. Potreban je još jedan bek i naravno špic, a sve je izvesnije da će doći i jedan vezni. To bi trebalo da bude povratnik Miloš Jojić, a u Partizanu se nadaju da će nagovoriti i bivšeg reprezentativca Slobodana Rajkovića da potpiše ugovor. On je trenutno bez kluba i trenira s crno-belima - objašnjava naš sagovornik.

Za Miletića polusezona završena

Partizanov desni bek Nemanja Miletić neće moći da igra u preostale tri utakmice do kraja polusezone zbog povrede kolena. Udarac je dobio na meču protiv Napretka, a jučerašnje snimanje pokazalo je da je reč o distorziji kolena sa manjom povredom spoljašnjeg ligamenta.
"On neće biti u trenažnom procesu do kraja polusezone, ali će biti potpuno spreman za početak priprema", saopštili su crno-beli.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zozon

pre 4 godine

Šta će nam sada pojačanja kada je sve gotovo. Je..š igru kada nemaš rezultate. Savo odlazi, bio si demagog i ostao si demagog.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija