• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.12.2019

18:30

KAZAHSTANCI KVARE POSAO PARTIZANU! Astana spremila 3.000.000 evra za Sadika, u igri i jedan nemački klub?

Partizan

KAZAHSTANCI KVARE POSAO PARTIZANU! Astana spremila 3.000.000 evra za Sadika, u igri i jedan nemački klub?

Podeli vest

Iako je fudbalski klub Partizan u prednosti oko kupovine Umara Sadika za 1.600.000 evra od Rome, kazahstanski mediji tvrde da čitav posao crno-belima želi da pokvari rival ekipe iz Humske u Ligi Evrope, Astana

 

Međutim, u Kazahstanu tvrde da Astana planira da pokvari posao crno-belima i da je to ugovorom o pozajmici i moguće ako neki drugi klub ponudi više od Partizana.

BORJANOVA SNEŽA SE PONOVILA! Supruga golmana Zvezde pazarila automobil od 130.000 evra!

Astana je navodno spemna da ide čak do 3.000.000 evra što bi bio rekordan transfer za kazahstanski klub. Aktuelni rekord je u vlasništvu našeg Nemanje Maksimovića koga je Astana u sezoni 2014/2015 dovela iz Domžala za 2.000.000 evra. Sedmocifreni su bili još samo Dorin Rotariju prošle sezone (Klub Briž/1.500.000) i Atanas Kurdov (Slavija Sofija/1.000.000).

Foto: reuters

Nije da Astana nema para, ali nema baš ni običaj da se razbacuje. Mada je Sadik ostavio sjajan utisak u prvom meču sa šampionom Kazahstana pošto mu je dao dva gola. Međutim, to što nas za tri dana očekuje revanš Partizana i Astana nekako nam stvara sumnju u pitanju istinitost ove informacije.

Kako bilo, Sadik je Partizanov bar do proleća, a prema pisanju istog izvora za Sadika je zainteresovan i jedan neimenovani klub iz Bundeslige, najjačeg ranga nemačkog fudbala.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
moma52

pre 4 godine

Koliko Sadik vredi ili ne to je otvoreno pitanje,ali, ako postoji otkupna klauzula,sa pravom preče kupovine,ukoliko Partizan želi i ima novca,Sadik je njegov. Sve što dalje dolazi nema nikakve veze sa Romom.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija