• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.12.2019

23:07

KOŠARKA JE IGRA GREŠAKA, MI SMO IH PRAVILI! Trinkijeri otvoreno o propustima svog tima u porazu od Lokomotive!

Partizan

KOŠARKA JE IGRA GREŠAKA, MI SMO IH PRAVILI! Trinkijeri otvoreno o propustima svog tima u porazu od Lokomotive!

Podeli vest

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da je nedopustivi broj izgubljenih lopti koštao crno-bele pobede u Krasnodaru protiv Lokomotive, koja bi ih ostavila u trci za prvo mestu u grupi

Partizan je porazom u Rusiji definitivno zacementirao drugo mesto, a Trinkijeri je posle meča apostrofirao izgubljene lopte kao uzrok poraza.

Čestitke Lokomotivi. Mislim da je priča utakmice vrlo jednostavna. Došli smo ovde, imali lošu prvu četvrtinu, potom se prilagodili. Odigrali smo izuzetno solidnu utakmicu i izgradili priliku da pobedimo, ali kada imate 21 izgubljenu loptu na gostovanju protiv tima ovolikog kvaliteta, onda nemate šansu da pobedite. Košarkaša je igra grešaka, mi smo ih pravili, Lokomotiva ih je pravila, ali u drugoj, trećoj i četvrtoj četvrtini smo igrali utakmicu koju smo želeli i kontrolisali vrlo dobro u odbrani. Imali smo probleme u prvom poluvremenu sa skokom, rešili smo te probleme, imali su samo jedan ofanzivni skok u drugom poluvremenu. Ipak, jednostavno, kada igrate odbranu i u napadu 21 put izgubite loptu, nemate šanse i to je bio ključ utakmice - rekao je Trinkijeri posle meča.

(FOTO) NIŠTA OD PRVOG MESTA! Partizan poražen u dramatičnom meču od Lokomotive!

Krilni centar crno-belih Stefan Birčević bio je raspoložen šuterski, dao je 17 poena uz šut za tri poena 5/7.

- Mislim da smo odigrali solidnu utakmicu, ali oni su sjajan tim, možda jedan od najboljih u ovom takmičenju. Odigrali su večeras sa mnogo energije, mislim da je to zbog toga što su promenili trenera i da je to normalna reakcija na promenu. Imali smo šansu da pobedimo, ali smo zgubili u poslednjih minut-dva, nismo imali ni sreće ovog puta - rekao je Birčević.

Jevgenij Pašutin je bio zadovoljan trijumfom.

- Bila je to teška utakmica, tim se ponašao zajednički, želim da se zahvalim navijačima, koji su nam mnogo pomogli danas, osetila se ta neka dobra atmosfera. Popravili smo šanse da se plasiramo dalje, ali ništa nije gotovo, moramo da se dobro pokažemo i u poslednjem kolu - rekao je Pašutin.

Partizan za vikend očekuje duel protiv Cibone u Beogradu u ABA ligi, a zatim i meč sa Limožom u poslednjem kolu grupne faze Evrokupa.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija