• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.12.2019

08:05

SAMO IH JE ON PODRŽAVAO! Miloševiću se vratilo jer je verovao u otpisanog i igača kojem su se svi smejali!

Partizan

SAMO IH JE ON PODRŽAVAO! Miloševiću se vratilo jer je verovao u otpisanog i igača kojem su se svi smejali!

Podeli vest

Zaokružena je još jedna evropska priča FK Partizan. Trener Savo Milošević nije uspeo da odvede crno-bele do nokaut faze, ali je počeo da slaže kockice tima za naredni period. Važnu ulogu u svemu imaće Umar Sadik i Sejduba Suma, momci u koje je samo Milošević verovao

Posle Astane, trener je istakao da Sadik nije na prodaju i pored interesovanja klubova.

- Što se tiče Sadika, nisam razgovorao sa ljudima u klubu, niti mogu da znam namere Astene, ali ono što mogu da kažem i vama, cena za Sadika neće biti ispod 15 miliona evra. O ponudama ispod 10 nećemo ni razgovarati. Za ovaj i za svaki prelazni rok. On nije na prodaju, kao prvo, ali naravno sve je na prodaju ako neko ponudi pravu cifru - rekao je Milošević.

PAO DOGOVOR! "Grobari" mogu da odahnu: Suma još tri godine u Partizanu!

I čini se da je samo trener verovao u napadača. Kad nije išlo i kad je promašivao "zicere", Milošević mu je pružao podršku. Verovao je u njega i isplatilo se. Navijači su izgubili strpljenje, smejali su se Sadiku, ali jasno je da su pogrešili.

Sejduba Suma stavio je potpis na novi ugovor sa Partizanom. Produžio je vernost na tri godine a bio je potpuno otpisan. Da nije bilo Miloševića više nikada ne bi obukao dres tima iz Humske. Sada je jedan od glavnih igrača, čovek koji jednim potezom podiže publiku na noge.

Gotovo da nema utakmice u kojoj Sadik i Suma nisu upisali gol i asistenciju. Milošević je uredio veliku stvar, a samo on je verovao.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija