• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.12.2019

18:11

PLATILI SMO CENU FORSIRANJA KLINACA! Milošević iskreno podvukao crtu: Letos smo krpili tim, a sad očekujemo rezultate!

Partizan

PLATILI SMO CENU FORSIRANJA KLINACA! Milošević iskreno podvukao crtu: Letos smo krpili tim, a sad očekujemo rezultate!

Podeli vest

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević, uoči gostovanja Radniku u Surdulici u zaostalom meču Ling long Superlige Srbije, podvukao je crtu kada je reč o uspesima kluba pred odlazak na pauzu ističući da je nemoguće da se sve ide potaman

Milošević je od dolaska u martu trgao ekipu koja je bila u ambisu i minuti su ga delili od evropskog proleća, a ceh razigravanju mladih igrača plaćen je i bodovnim zaostatkom u prvenstvu.

Od marta kad sam došao odigrao je Partizan 45 zvaničih utakmica. Ako izuzmemo pripreme i letnji odmor to je sedam mečeva mesečno. Ubitačan ritam. S obzirom na okolnosti, moramo biti zadovoljni. Moglo je bolje i Superligi i u Ligi Evorpe, a da li je realno s obzirom da smo i letos krpili tim tokom prelaznog roka? Bilo je dobro, uvek može bolje. Plan je da popravimo igru - rekao je Milošević pred spuštanje zavese na jesenju polusezonu.

Kako je naveo, rezultat je trpeo zbog pružanja šanse mladim igračima i podizanja njihove cene, ali retko u kojim uslovima bi se te tri stvari poklopile.

- Imamo u Partizanu dodatni problem, jer u našoj ligi nemamo pravo na grešku. Svaka je skupa, a svaka utakmica je na život i smrt, što ostavlja malo prostora da poboljšavate igru, formirate mlade igrače. Hteo neko da prizna ili ne, uspeli smo, ali smo platili cenu gubljenjem bodova. Ne vidim kako bi moglo sve da se zaokruži: da imamo rezultat, forsiramo klince i da nam ekipa vredi više. U ovim uslovima – teško. Skoro nemoguće. Probali smo da balansiramo, takmičenje je iznelo 13, 14 igrača, što je frapantan podatak - rekao je Milošević.

Strateg crno-belih je podvukao da je najbitnije da crno-beli u Surdulici pobede pohvalivši tom prilikom ekipu Radnika.

Ima Radnik dosta iskusnih igrača, najveća su snaga tima. Gledao sam mečeve protiv Voždovca i Čukaričkog, izgledali su dobro. Reč je o ekipi koja svima može da napravi problem, posebno u Surdulici. Čeka nas težak protivnik, nekoliko puta nas je kaznio na svom stadionu. Sad imamo i situaciju da gostujemo posle evropskog izazova - rekao je Milošević dodajući:

Za početak, potrebna nam je pobeda u Surdulici, bitno je da završimo prvi deo sezone osvajanjem tri boda. Ljudi u najvećoj meri pamte poslednje dešavanje. U tom smislu nam je značio trijumf nad Astanom, bez obzira što susret nije imao takmičarski značaj - naveo je nekadašanji reprezentativac.

MILOŠEVIĆ POTVRDIO! Pavlović u ponedeljak potpisuje za Monako!

Govoreći o učinku Sejdube Sume Milošević je naveo da je novi ugovor gvinejskom igraču prava nagrada za dobre partije jeseni na izmaku.

Prezadovoljan sam onim što je Suma prikazao od letos kad se vratio. Novi ugovor je odgovarajuća nagrada sve što je uradio za ekipu. U junu sam kazao da neću odlučivati na osnovu priča drugih ljudi, hteo sam u sve sam da se uverim. Pružio sam Sumi šansu da se pokaže, iskoristio ju je, a zagrljaj je normalna posledica. Slušao sam da je Suma u svom svetu, isključen, nezainteresovan, da bi tokom jeseni pokazao da je posvećen klubu i ekipi, dešavanja od četvrtka su potvrde da je tako. Potrebni su nam igrači koji se identifikuju sa timom - rekao je Milošević.

PARTIZAN NACILJAO NOVO POJAČANJE! Obnovljeno interesovanje: U Humsku stiže Barsin đak?

Savo nije želeo da zanemari ni ostale strance u ekipi.

Svi stranci su nam doneli golove i asistencje, ali su istovremeno momci dobrog karaktera. Posvećeni. Davali su sebe za ekipu i kad nisu igrali dobro. Uvek postoji problem prilagođavanja stranaca na domaće igrače, postići hemiju među njima nije lako. Imali smo sreće da osim što smo izabrali dobre igrače, izabrali smo i fenomenalne momke, ekipa ih je prihvatila - rekao je on.

ARAPI NE ODUSTAJU OD SUME! Potpisao novi ugovor, a Partizan dobio ponudu od 3.000.000 evra!

Sedam meseci proveo je Savo Milošević na klupi Partizana, se nametnula dilema: gde je više trenerski napredovao: posle everpskih ili prvenstvenih izazova?

- Filozofsko pitanje.Na svakoj utakmici možete da naučite, bez obzira na snagu protvinika ili stanje vaše ekipe. Utakmice u Evropi su jasnije taktički, mogućnosti su sužene, ne smete da lutate, sve se svodi na tri, četiri ključne stvari. Kod nas možete da lutate, probate, proverite i sebe i ekipu, da više naučite kroz konkretne stvari - uverava strateg crno-belih.

Meč između Partizana i Radnika igra se u Surdulici u nedelju sa početkom od 13 časova.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija