• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.12.2019

20:14

I ON IMA PROBLEM ZA VOLANOM! Posle Asana i Volden se požalio na vožnju u Beogradu!

Partizan

I ON IMA PROBLEM ZA VOLANOM! Posle Asana i Volden se požalio na vožnju u Beogradu!

Podeli vest

Košarkaš Partizana Kori Volden prošao je period adaptacije od letošnjeg dolaska među crno-bele, ali i dalje mu ne prija vožnja u Beogradu, što je uz niže temperature u odnosu na one na koje je navikao najveća zamerka na njegov život u srpskoj prestonici

On je u intervjuu za klupsku televiziju podelio utiske o klubu, navijačima, ali i stvarima koje mu se sviđaju, odnosno ne sviđaju u Beogradu.

- Zaista uživam u Partizanu, u sezoni. Uživam da učim. Sve više uživam i u Beogradu. Malo je hladnije za mene, jer dolazim sa Floride, ali osim toga, sve je dobro. Otkrio sam mnogo restorana i još uvek pronalazim nova mesta. Grad je generalno lep, počinje da mi se stvarno sviđa, za razliku od vozača. Oni mi se ne sviđaju - rekao je Volden.

Volden najviše vremena u slobodno vreme provodi sa zemljakom Rašonom Tomasom.

- Naviše se družim sa Rašanom (Tomasom), jer je on praktično moj komšija. Sa svim Amerikancima se družim, ponekad i sa Srbima, ali najviše vremena sam sa Rašanom - dodao je Volden.

Volden se nada da će Partizan ove godine osvojiti sve trofeje.

- Naša košarka je dobra, pobedili smo dosta utamica. Istina je i da smo neke izgubili, ali smo najveći broj dobili. Očekujem da pobeđujemo što više možemo, da osvojimo sve trofeje koje možemo, da maksimalno iskoristmo naš talenat i timski rad kada bude najteži deo sezone. Želeo bih da pobedimo što je više moguće utakmica i da osvojimo sve - istakao je Volden.

On dodaje da mu podrška navijača, u trenucima kada ekipi ne ide baš najbolje, mnogo znači.

- Postavljali su mi ovo pitanje i ranije. I dalje stojim pri tome da imamo najbolje navijače. Na velikim, pa čak i malim utakmicama ili na gostovanjima, oni su tu da nas svim snagama podrže, da nas motivišu i bodre da igramo malo bolje kada imamo teške momente na utakmicama. Takvu atmosferu je zaista lepo videti. Hvala na podršci i što nas hrabrite. Hvala za dodatnu motivaciju svojim prisustvom. Znate da ću dati sve od sebe da vas učinim zadovoljnima. Pobrinite se za domaći teren - zaključio je on.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija