• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.12.2019

14:05

PARTIZAN JE SA NJIM POGODIO U CENTAR! Evo ko je crno-belima preporučio Sadika!

Partizan

PARTIZAN JE SA NJIM POGODIO U CENTAR! Evo ko je crno-belima preporučio Sadika!

Podeli vest

Umar Sadik je ove sezone pokazao da je veliko pojačanje za Partizan. Trener Savo Milošević otkrio je kako je napadač završio u Humskoj

- Prva preporuka stigla je od Ivice Ilieva. Gledao ga je ranije, bio je interesantan Partizanu i pre mog dolaska. Kad smo moj saradnik Nenad Cvetković i ja pregledali snimke, procenili smo da ima ogroman potencijal – rekao je Savo Milošević.

SADA JE I ZVANIČNO! Monako kupio Pavlovića, do juna u Partizanu!

Trener je od prvog momenta verovao u Sadika.

- Malo je igrača takve brzine koraka, pritom, da su visoki preko 190 centimetara. Na početku je delovao "šljampavo", kad smo bili na Pohorju. Dok smo "gazili" ekipu, vi, novinari, krstili ste se i pitali "šta ovi rade?". Prvih šest utakmica Sadik je bio umorniji od ostatka ekipe, momci su završavali pripremni period, sa njim smo nastavili da radimo i po povratku u Beograd. Igrao je pod teškim umorom, trčao 11 kilometara po meču?! Zato sad Sadik i Asano imaju lufta da igraju još mesec - objasnio je Milošević.

Bonus video:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija