• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.12.2019

23:10

U TOP 16 PASTA I KEBAB! Trinkijeri šaljivo o narednim protivnicima, ali i o vanserijskom Teu!

Partizan

U TOP 16 PASTA I KEBAB! Trinkijeri šaljivo o narednim protivnicima, ali i o vanserijskom Teu!

Podeli vest

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri ocenio je da crno-beli nisu bili na prepoznatljivom nivou bez obzira na ubedljivu pobedu protiv Limoža, a dotakao si i protivnika u TOP 16 fazi

Trinkijeri je naveo da uzrok nešto slabijeg izdanja crno-belih vidi u nedostatku motivacije.

Drugi smo u grupi koja je bila teška, ako vidite da Lokomotiva nije prošla dalje, onda to govori koliko je bilo teško. Možda smo mogli bolje, večeras smo odigrali loše. Znam da je bio problem motivacija, ali svi smo ljudi u svetu sporta. Kada se utakmica igra, motivacija mora da se nađe. Znam da nismo pokazali pravo lice večeras - rekao je Trinkijeri.

Italijanski stručnjak je zatim prešao na analizu predstojećih rivala.

Pa, na kraju nije samo pasta. Pasta i kebab. Šta da kažem… Igramo protiv Virtusa koji ima daleko najboljeg igrača Evrokupa. Dačka ima najbolju odbranu celog turnira do sad. Dobila je utakmicu na strani protiv Breše gde je ona dala samo 35 poena. Danas su skoro dobili u Kazanju. Trento zna da igra Evropu, bio je u polufinalu, imaju Đentilea koji ume da bude problem za odbranu. Grupa je teška, ali su sve teške. Jako je važno da igramo jednu po jednu utakmicu i da ne letimo previše. Mi nismo ništa napravili da možemo da pričamo o nekim većim ambicijama. Moramo da idemo korak po korak, pogotovo posle ovoga večeras - rekao je trener crno-belih.

Trener Limoža, Mehdi Mari, rekao je da je večeras presudilo to što su njegovi košarkaši previše grešili i dopustili Partizanu veći broj poseda.

- Svaka čast Partizanu, mogu da kažem da mi tek gradimo tim. Defanzivno mnogo su bili agresivniji u drugom poluvremenu, ali i mi postajemo sve bolji u ovom segmentu, pošto smo primili ispod 80 poena. Ali kada tim kakav je Partizan krene na vašu odbranu tako, nema odbrane. Imali smo mnogo izgubljenih lopti, oni su imali znatno više poseda, pa i više šansi da dođu do poena - rekao je Mari.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija