• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.12.2019

23:35

TRINKIJERI LJUT NA NAVIJAČE: Zar smo zaslužili ovako malo publike?

Partizan

TRINKIJERI LJUT NA NAVIJAČE: Zar smo zaslužili ovako malo publike?

Podeli vest

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri nije bio zadovoljan izdanjem svojih igrača u ubedljivoj pobedi protiv Igokee, ali mu je posebno teško pao slabi odziv navijača u Štark Areni

Nije bio sasvim zadovoljan Andrea Trinkijeri igrom, ali ga je jedna stvar posebno zabolela.

- Moram nešto iz srca...Posle ovakva četiri meseca i ovakvih rezultata, je l' okej da igramo pred tako malo navijača? Nama je potpuno drugačije kad imamo navijače uz nas - zapitao se Trinkijeri pred novinarima.

Utakmica je odigrana pred tek nešto više od 2.500 ljudi u Areni, što je najmanja poseta ove sezone, a italijanski stručnjak nije ostao imun na to.


- Sigurno moramo imati mnogo bolji pristup ovakvim utakmicama. Bili smo loši. Ali, to smo mi krivi, samo mi. Treneri i igrači...Bilo je teško danas igrati utakmicu, imali smo loš pristup, jer smo bili loši u napadu i koncentraciji. Ne želim nikoga da kritikujem, ali je nešto nedostajalo. Nisam baš dobar da sve zadržim za sebe. Mislim da sa ovakvom sezonom do sada...možda bismo mogli malo bolje - rekao je Trinkijeri.

Rašon Tomas ponovo nije igrao, drugu utakmicu za redom. Da li je u pitanju povreda ili...?

- Load management - kratko je rekao Trinkijeri što je izraz koji se u NBA koristi kada se neki igrači svesno odmaraju i ne igraju da bi bili spremniji za kasnije.

On je odbacio pitanje novinara da se možda "previše trenira" jer se to vidi u "stegnutim rukama", ali je onda kazao šta najviše nedostaje njegovim igračima.

- Imam veliku čast i sreću da uz mene imam profesora Koprivicu, to je kao Kejp Kanaveral. Radimo kako treba, tempiramo sve, ali najvažniji mišić za košarkaša je mozak, iako nije mišić, ali mišić se trenira i mozak se trenira. I to nam nedostaje u ovim utakmicama - odgovorio je on.

(FOTO) NOVA RECKA PARTIZANA! Šuterski trening crno-belih za rutinsku pobedu protiv Igokee!

Partizan će prvi put od početka sezone imati osam dana pauze između dve utakmice, koliko će to značiti ekipi?

- Ako dođemo sa glavom koju smo imali u poslednjim utakmicama, neće nam ništa značiti. Ako shvatimo da imamo prostora da budemo bolji, mnogo će nam značiti - kratko je rekao trener.

Novinare je zanimalo i mišljenje trenera o Nikoli Jankoviću, koji je mnogo napredovao ove sezone, u mnogo polja.

- Svaki put kada dobro pričam o Jankeru, ubijem ga. Ja bih hteo da preživi. Recimo da on radi svoj posao i mislim da može mnogo bolje da igra. U prvom poluvremenu sam hteo bombu u auto da mu stavim. U drugom je bilo mnogo drugačije, a to je njegov rad sam sa sobom - rekao je Trinkijeri.

A Dušan Miletić? Najmlađi igrač u timu je Dušan Miletić, koji ima 21 godinu, ali koji napreduje velikom brzinom.

- Retko sam video takvu glavu. Žao mi je što je tako kasno počeo da igra, od četvrte lige do Evrokupa je veliki korak. On ima problem da brzo pregori, u prvih 20 sekundi kako uđe, ali čim nešto napravi, počne da igra. On zna da mu je ovo najveća šansa i poslednja šansa, jer nema 15-16 godina. Svi ga vole i on to mnogo zna. Nadam se da će Partizan imati koristi od njega - zaključio je trener.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17