• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Stefanović

24.12.2019

16:48

TEO IGRA VEZANIH RUKU IZA LEĐA I SA CIGAROM U USTIMA! Trinkijeri slikovito o srpskom plejmejkeru! (VIDEO)

Partizan

TEO IGRA VEZANIH RUKU IZA LEĐA I SA CIGAROM U USTIMA! Trinkijeri slikovito o srpskom plejmejkeru! (VIDEO)

Podeli vest

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri slikovito je objasnio kako doživljava igru srpskog reprezentativca Miloša Teodosića metaforično istakavši lakoću prvotimca Virtusa

Partizan će u TOP 16 fazi ugostiti Virtus 8. januara u Beogradu, a najveća opasnost među izabranicima Aleksandra Đorđevića preti od Teodosića.

Ima tu puno stvari "na žaru". Vraća se Teo, možda najbolji igrač poslednjih 10 godina u Evropi. On igra Evrokup za zavezanom rukom iza leđa i cigarom u ustima. Ali, Virtus nije samo Teo, imaju izvanrednog trenera i još izvanrednih igrača. Biće mnogo zanimljivo - naveo je Trinkijeri.

Ocenjujući godinu na izmaku Trinkijeri je rekao da su tamna vremena iza crno-belih, a da se među igrače i navijače vratio ponos.

Neki put malo brže, neki puta stane,  pa jedan korak nazad, ali opet idemo na bolje. Ovo je istorijski klub košarke, to ne možemo da zaboravimo, ali tamna vremena su prošla, osećam kao da se vraća ponos ponovo. Ja sam ponosan trenera Partizana. Šta to znači ne znam, ali meni puno znači - rekao je italijanski stručnjak.

On je ostao zakoščan kada je reč o eventualnom osvajanju trofeja na kraju sezone.

Reci mi sad, kako ja sad tebi mogu pametno odgovoriti. To me svi pitaju, ja ne volim da pričam ono što ne mogu sigurno doneti. Ne mogu obećati nešto što nije u mojoj kontroli. Za titulu se moraju mnogo stvari sklopiti. Svi to mi želimo kad idemo svaki dan na trening. Ali, neki put.... Ja sam se pomirio s tim, ja znam da je sve u titulama. Imao sam ja svoje titule, ali znaš li koliko traje zadovoljstvo posle osvojene titule? Pa, 10-15 minuta, bar kod mene. Posle moraš opet da razmišljaš šta dalje kako unaprediti ekipu. Mene više zanima put sa ovim igračima i da idemo napred - rekao je Trinkijeri.

Prema njegovim rečima, svi u klubu žele i trofej Evropkupa, ali i preostalih 15 timova ne bi imalo ništa protiv da ga na kraju sezone podignu.

Znaš koliko timova je žele, barem 16. Naše šanse su, iskreno da ti kažem - nemam pojma. Sve zavisi u pravom momentu biti u najboljoj formi, bez povreda. Samo mogu da svaki dan guram igrače da budu bolji. To je jedino što mogu. Postoje bolje ekipe od Partizana, Virtus, Unikaha, Uniks Kazanj. Nikoga se ne plašimo, moraće na terenu da pokažu da su bolji, nek nas dobiju - rekao je Italijan.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija