• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.01.2020

15:59

ON JE ZAVRŠIO S PARTIZANOM! Defanzivac nije u planovima, želi ga slovački klub

Partizan

ON JE ZAVRŠIO S PARTIZANOM! Defanzivac nije u planovima, želi ga slovački klub

Podeli vest

Letošnje pojačanje Partizana iz Urala Dominik Dinga će u zimskom prelaznom roku najverovatnije napustiti crno-bele

Kako prenosi Telegraf stručni štab na čelu sa trenerom Savom Miloševićem trenutno ne vidi defanzivca u planovima za budućnost. Za fudbalera je veoma zainteresovana Dak Dunajska Streda, a postoje pozivi i iz nekoliko srpskih klubova.

Slovačka ekipa je voljna da preuzme Dingu na pozajmicu, ali će morati da sačekaju konkretne poteze iz Humske. Odluku o sudbini Dinge doneće Partizan u narednih nekoliko dana.

Klub iz Humske trenutno vaga da li će odmah raskinuti pozajmicu iz Urala, šest meseci pre njenog isteka i okrenuti se pronalaženju drugih rešenja. U drugoj varijanti postoji mogućnost da crno-beli takođe pozajme Dingu do leta, kako bi im bio na oku i tek onda odluče da li će aktivirati otkupnu klauzulu.

PRVI ODLAZAK IZ PARTIZANA! Crno-beli ostaju bez defanzivca?

UGOVOR NA PET GODINA! Monako potpisao, pa nahvalio Pavlovića!

 

Foto: Starsportphoto

Dominik Dinga

U letošnjem dogovoru sa Rusima, Partizan je u ugovor o pozajmici uvrstio pomenutu otkupnu klauzulu od 300.000 evra, koja je u rukama isključivo kluba iz Humske i, u slučaju aktiviranja, odnosno isplate pomenute sume, Dinga bi automatski postao igrač crno-belih i dobio trogodišnji ugovor.

Dinga je u proteklih šest meseci upisao samo dva meča za Partizan, a često nije bio ni na klupi za rezervne igrače. Crno-beli traže novog centralnog defanzivca. Prva meta je Slobodan Rajković i od njegovog odgovora će zavisiti dalji razvoj događaja, odnosno angažovanje kluba u rekonstrukciji poslednje linije tima.

Pored Dominika Dinge, Partizan će tražiti način da "udomi" golmana Nemanju Stevanovića, Perišu Pešukića, Zlatana Šehovića, Strahinju Jovanovića i Petra Gigića.

 

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija