• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.01.2020

13:15

TEO, NEĆEŠ SE NAIGRATI PRED 15.000 "GROBARA"! Veličkovića drugarstvo ne zanima: Na terenu samo pobeda, makar mi familija bila! (VIDEO)

Partizan

TEO, NEĆEŠ SE NAIGRATI PRED 15.000 "GROBARA"! Veličkovića drugarstvo ne zanima: Na terenu samo pobeda, makar mi familija bila! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Partizana će u sredu, drugog dana Božića, u beogradskoj Areni dočekati favorizovani Virtus iz Bolonje u prvom kolu top 16 faze Evrokupa.

"Grobari" će imati priliku uživo da gledaju Miloša Teodosića i Stefana Markovića, kao i doskorašnjeg selektora Srbije Aleksandra Đorđevića na klupi. 

- Virtus je veliki klub. Dovođenjem Tea i Stefana su im porasle ambicije, žele da napadnu Evrokup i osvoje šampionat u Italiji. Dobar ekipa, prvi su bili u svojoj grupi bilio. Kao favoriti dolaze, ali igraće u Beogradu, u Areni pred 15. 000 naših ljudi. Nećemo nikome dati da se naigra u Beogradu. Idemo na pobedu. Dokazali smo da protiv dobrih ekipa znamo da odigramo dobro. Čeka nas dobra utakmica - poručio je Novica Veličković.

TEO SE BAŠ NAOŠTRIO ZA PARTIZAN! Srbin ostvario rekord sezone u Virtusu!

TRINKIJERI LJUT NA IGRAČE PARTIZANA: Igrali smo kriminalno, sa gorkim ukusom odlazim kući!

 

Novica Veličković i Miloš Teodosić su veliki prijatelji, ali na terenu kapitena Partizana prijateljstvo ne zanima.

(FOTO) PARTIZAN PREŽIVEO MORNAR! Crno-beli se kockali, ali na kraju ostvarili prvu pobedu u novoj godini!

ŽOC IZBACIO LOVERNJA IZ EKIPE! Besan zbog noćnih izlazaka, nediscipline, dekoncentracije...Da li je Partizanu potreban ovakav Žofri?


- Teo je jedan od najboljih plejmejera u Evropi poslednjih 10 godina. Igrati protiv njega biće veliki izazov - kazao je Novica i dodao: 

- Teo i ja smo od 10 godine prošli dosta toga zajedno. Igrali smo sva takmičenja jedan protiv drugog imali smo jake duele. On mi je jedan od dražih saigrača i kada god smo se kao protivnici sukobljavali imali i teške trenutke to smo ostavljali na terenu. Imamo odličan odnos. Moja generacija - malo nas je ostali koji igramo. Drago mi je da ga gledam, pošto se vratio iz Amerike. Stefan je mlađi od nas, i on je odličan igrač. Sada svi igramo na iskustvo. Drago mi je je zbog njih. Nisam se čuo sa Teom. Ali, drugarstvo ostaje van terena. Na terenu protiv koga god da igram idem na pobedu, pa makar mi familija bila
 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija