• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.01.2020

23:30

PEGLAMO MESEC DANA, BIĆE I LOŠIH UTAKMICA! Trinkijeri nakon pobede rekao da mu je mnogo drago zbog Jaramaza!

Partizan

PEGLAMO MESEC DANA, BIĆE I LOŠIH UTAKMICA! Trinkijeri nakon pobede rekao da mu je mnogo drago zbog Jaramaza!

Podeli vest

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri bio je prilično zadovoljan pobedom nad Cedevita Olimpijom posle neizvesne završnice

 

Trener crno-belih, Andrea Trinkijeri, bio je zadovoljan pobedom, ali je istakao da je večeras ipak bilo velikih problema, naročito u nastojanju da se spreči Cedevita Olimpija na šutu sa distance.

(VIDEO) ŠOU U ARENI! PARTIZAN SLAVIO UZ ZVUK SIRENE! Jaramaz heroj crno-belih, Slovenci slomljeni u poslednjoj sekundi!

- Bila je ovo fantastična utakmica i fantastično teška. Čestitam Cedevita Olimpiji na pravoj utakmici, kao da samo igrali plej-of. Čestitam i svojim igračima, jer ove utakmice se lako mogu izgubiti. Zašto nismo dobili utakmicu malo lakše? Jer nismo zagrađivali i svaki put je nakon skoka u napadu dolazila trojka, dali su ih 14. U poslednjih pet minuta nismo bili dobri u odbrani, ali u teškim trenucima smo našli način, da iako ovo nije bilo nešto što smo želeli da igramo. Ono što smo „potrošili“ protiv Virtusa je na kraju „izašlo“. Publika je bila fantastična, lako je navijati kad je tu Virtus, treba večeras upaliti motore. Važna pobeda - rekao je Trinkijeri.

Sve je bilo, naravno, daleko teže nakon preteške utakmice protiv Virtusa u sredu, koju su crno-beli dobili izuzetno ubedljivo.

- Mi peglamo mesec dana, biće loših utakmica, padova kao svaka ekipa. Ja nisam sasvim zadovoljan kako smo koju utakmicu igrali, ali sam izuzetno zadovoljan pobedom. Kada ovakve utakmice dobiješ… Znam koliko smo potrošili sa Virtusom, znam koliko smo potrošili danas, ali ne bunim se. Zdravlje igrača je nešto čega se najviše plašim. Ako lopta uđe ili izađe, toga ne. Ja radim, igrači rade. Neki dan smo dobri, neki nismo. Izgledamo kao tim, time sam zadovoljan. Možemo biti dobri i moramo.

Foto: Starsportphoto

O Cedevita Olimpiji je imao reči hvale za večerašnju partiju.

- Cedevita je igrala fantastičnu utakmicu. Napadački su možda i najbolja ekipa u ABA ligi. Šta je sve u poslednjih pet minuta pogodio Boutrajt i svaki put kada smo bili pola koraka ispred – bum, trojka! 14 su ih dali, to je veliki broj, a mi smo ih dobili na njihov stil igre, a ne na naš. Ako ne ide, probaš pošteno.

Onda se osvrnuo i na pobedničku trojku Jaramaza.

- Drago mi je za Ogija, jer u poslednjih godinu dana je uložio puno energije da bude najbolji Jaramaz koji može i danas se desilo da pogodi. Mi smo tim, hvala Ogi, hvala na asistencijama i idemo dalje.

Partizanu sada sledi gostovanje u Trentu, prvo nakon serije utakmica kod kuće.

- Idemo u Trento, ne znam šta je posle Trenta. Krećemo u ponedeljak, da se pripremimo dobro, nije bilo dobrih konekcija sa avionima. Posle njih se vraćamo, pa gledamo sa kim igramo. Jedna utakmica po jedna. Mekadu će igrati kada bude spreman da prati ekipu, može to biti deset dana, može biti mesec. Ova ekipa „ide“, mi smo doveli igrača, jer povrede, umor utiču na sve.

Trener Partizana kaže da nije oduševljen što ponovo mora na put, a to je prokomentarisao prilično šaljivo.

- Bilo mi je super, ali sada će biti malo putovanja. Već imam listu koja vina moram da kupim.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija