• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.01.2020

12:51

"GROBARIMA" NIJE DOBRO! Najbolji igrač Partizana razmišlja o odlasku!

Partizan

"GROBARIMA" NIJE DOBRO! Najbolji igrač Partizana razmišlja o odlasku!

Podeli vest

Navijačima Partizana ovo se neće dopasti! Igrač kao što je Bibras Natho odavno nije viđen na ovim prostorima, brzo je kupio navijače crno-belih, koji sada strahju koliko će ostati u crno-belom dresu

Bibrasov brat Adam, koji mu je ujedno i agent, otkrio je u razgovoru za ruski portal RB Sport, da bi kapiten izraelske reprezentacije voleo da ponovo zaigra u Rusiji.

- Kako je Bibrasu u Srbiji? Igra, postiže golove, asistira. Uživa u fudbalu i lepo mu je. Mogao je da se vrati u Rusiju, ali kockice iz nekog razloga nikako se nisu uklapale, a vremena je bilo sve manje. Tako je došao u situaciju da može ili da potpiše za Partizan ili da čeka da se nešto pojavi iz Rusije, a bilo je brojnih interesovanja. na kraju je moglo da se desi da ostane bez ičega, a on nije želeo tu neizvesnost - rekao je Adam Natho.

SAD JE SVE POZNATO! Evo zašto Dinga nije otišao sa Partizanom na pripreme i šta ga čeka!

10.000.000 MILIONA EVRA? HVALA, ALI MALO JE! Partizan odbio neverovatnu ponudu za golgetera!

 

Foto: Starsportphoto

 

 

Adam je potom otkrio da bi Natho voleo da se vrati u Rusiju.

- Bibras može da igra na vrhunskom nivou još dve-tri godine. On je veliki profesionalac u smislu ponašanja, treninga, nikada nije imao probleme. Malo je takvih igrača danas. Nimalo nije izgubio od svojih najvećih kvaliteta. Mogao bi ponovo da zaigra u Rusiji, voleo bi da se vrati, ali za to su potrebne konkretne stvari.

Ono na šta Rusi ciljaju je dolazak Leonida Sluckog u Rubin. Sa njim je Natho dve godine sjajno sarađivao u CSKA.

Ako ga budu želeli, znaju gde je. Svaki tim u Rusiji ima po petoricu ljudi koji se bave selekcijom igrača. Videćemo - rekao je Adam Natho.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija