• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.01.2020

13:47

DELUJE SULUDO, ALI...PARTIZAN ODBIO 10.000.000 EVRA! Sa Savom nema pregovora: Rekao sam koliko tražimo za Sadika!

Partizan

DELUJE SULUDO, ALI...PARTIZAN ODBIO 10.000.000 EVRA! Sa Savom nema pregovora: Rekao sam koliko tražimo za Sadika!

Podeli vest

Partizan je imao ponudu da Umara Sadika od 10.000.000 evra, ali su je crno-beli odbili, potvrdio je trener Savo Milošević

- Rekao sam već koju cenu tražimo za Sadika. Danas smo pričali u stručnom štabu. Zaista deluje suludo da i ja i stručni štab razmišljamo kako ne želimo da uzmemo 10.000.000 evra za jednog igrača. To je bilo nezamislivo pre, a sada je takva situacija. Izuzetno sam zadovoljan što nemam pritisak od strane rukovodstva i odbio sam tri ponude za Sadika: od sedam, osam i 10 miliona i niko iz kluba me nije nazvao iz uprave i rekao "Čoveče, zašto ovo odbijamo" - ispričao je Savo Milošević, a preneo Hotsport.

10.000.000 MILIONA EVRA? HVALA, ALI MALO JE! Partizan odbio neverovatnu ponudu za golgetera!

"GROBARIMA" NIJE DOBRO! Najbolji igrač Partizana razmišlja o odlasku!

 

Partizan ne želi više da prodaje najbolje igrač za bilo kakve pare. Niti za to ima potrebe nakon transfera Strahinje Pavlovića u Monako, niti želi da to čini, jer mora da se čuva okosnica ekipe i za letnje evropske kvalifikacije.

Glavni cilj u Partitzanu mi je bio da približimo igru Evropi. Nisam to rekao zbog lične sujete. I ove ponude proizilaze iz naših igara u Ligi Evrope, a ne zbog domaćeg prvenstva, uz svo poštovanje našeg takmičenja.

Milošević je dodao da postoje milionske ponude za još neke igrače i da će stručni štab proceniti da li će ih prihvatiti.

- Nije samo Sadik u pitanju, ima još igrača za koje imamo milionske ponude. Mislimo i procenićemo da ukoliko neko od njih ode, da imamo dovoljno vremena do kraja prelaznog roka, ako već imamo novac, da eventualno neke igrače koje dovedemo platimo malo više, ali ćemo se brzo adaptirati na novu situaciju.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija