• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.01.2020

09:26

PARTIZAN NA TEŠKIM MUKAMA! Crno-beli dobili 15.000.000 evra za najtalentovanijeg Srbina!

Partizan

PARTIZAN NA TEŠKIM MUKAMA! Crno-beli dobili 15.000.000 evra za najtalentovanijeg Srbina!

Podeli vest

Partizan je odbio ponudu od 10.000.000 evra za Umara Sadika, ali u Humsku je stigla još jedna koja se teško odbija i to za talentovanog Filipa Stevanovića

 

Kako prenosi Telegraf Partizan već 15 dana na stolu ima ponudu Nice za Filipa Stevanovića od 15.000.000 evra.

Stevanović je jedan od najtalentovanijih izdanaka Partizanove omladinske škole u poslednjih 15-tak godina, koji je ugovorom za crno-bele vezan do leta 2022. godine. Tokom tekuće sezone je odigrao 22 utakmice za klub iz Humske u svim takmičenjima, postigao pet golova i upisao dve asistencije.

PARTIZAN DOVODI NAPADAČA IZ SUPERLIGE! Najbolji strelac Vojvodine stiže u Humsku?

PRECRTAN U MAĐARSKOJ! Partizan rešio da ponovo vrati svoje dete, sprema se otkup od Čelsija!

Posrednik u poslu je, baš kao i u slučaju Strahinje Pavlovića i kluba iz Kneževine, bivši as crno-belih Milonja Đukić, koji uspešno radi na francuskom tržištu. Kako ističe pomenuti izvor crno-beli su u prvi mah odbili napad francuskog kluba i poručili da obeštećenje za Stevanovića iznosi 18.000.000 evra i da bi u slučaju da Nica "podeblja" cifru do pomenute sume mogli da sednu za sto i razgovaraju o eventualnoj poslovnoj saradnji.

Foto: Starsportphoto

Filip Stevanović

Francuzi su ostali pri ponuđenoj sumi, s tim što su čelnicima Partizana dali rok da se izjasne u narednih 15 dana.

Ukoliko bi do realizacije transfera došlo, Nica i Partizan bi morali da pribegnu modelu poslovanja sa obaveznom pozajmicom, jer je Stevanović maloletan, a UEFA u tom slučaju ima strogo propisana pravila. Transfer bi se realizovao u tekućem zimskom prelaznom roku, a obelodanio bi se tek posle 25. septembra kada Stevanović postaje punoletan.

"GROBARIMA" NIJE DOBRO! Najbolji igrač Partizana razmišlja o odlasku!

SAD JE SVE POZNATO! Evo zašto Dinga nije otišao sa Partizanom na pripreme i šta ga čeka!

Pitanje je samo da li bi vezista ostao u Humskoj kao pozajmljeni igrač do naredne zime ili do leta 2021. godine.

Nica trenutno zauzima 11. mesto u francuskoj Ligi 1, a sa klupe je predvodi legenda svetskog fudbala Patrik Vijera. Vrednost tima, prepunog internacionalaca, iznosi 187.000.000 evra i, kao i većina tamošnjih klubova, imaju tendenciju da kupuju mlade, talentovane fudbalere i kasnije ih prodaju za basnoslovne sume.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija