• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.01.2020

18:44

VULETIĆ SMIRUJE "GROBARE"! Vest o prodaju Sadika uzdrmala navijače Partizana, a funkcioner crno-belih poslao ohrabrujuću poruku!

Partizan

VULETIĆ SMIRUJE "GROBARE"! Vest o prodaju Sadika uzdrmala navijače Partizana, a funkcioner crno-belih poslao ohrabrujuću poruku!

Podeli vest

Dosta nedoumice pojavilo se u vezi sa statusom Umara Sadika u Partizanu nakon što je Napoli poslao ponudu "tešku" 12.000.000 evra, ali je o statusu igrača koji je do kraja sezone pozajmljen iz Rome progovorio i potpredsednik crno-belih Vladimir Vuletić

On je na Tviteru napisao da je Sadik do leta definitivno u Partizanu, a da nakon toga ima pravo otkupa igrača Rome u vrednosti od 1.600.000 evra.

Umar Sadik može biti otkupljen 10. juna za 1.6 miliona evra i tada se Partizan prvi pita. Sada je januar i Sadik je Romin igrač na pozajmici u Partizanu. Prodaja u januaru uključuje u odlučivanje i Partizan i Romu, dok prodaja u junu, nakon što ga Partizan otkupi zavisi samo od Partizana. Pametnome dosta - napisao je Vuletić na popularnoj društvenoj mreži.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija