• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.01.2020

22:27

MAKADU MORA DA UĐE U NAŠ AUTOBUS! Trinkijeri slikovito govorio o najnovijem pojačanju Partizana!

Partizan

MAKADU MORA DA UĐE U NAŠ AUTOBUS! Trinkijeri slikovito govorio o najnovijem pojačanju Partizana!

Podeli vest

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da je zadovoljan načinom na koji su crno-beli odigrali protiv FMP-a, a osvrnuo se i na igru najnovijeg pojačanja Džejmsa Makadua

Partizan je bio ubedljiv na gostovanju u Železniku, a Trinkijeri je imao samo reči hvale za svoje izabranike.

Nikad nije lako da igramo ovde. Prošle godine nismo nijednom uspeli da se vratimo kući sa pobedom. Zato sam zadovoljan, čestitam mojim igračima. Kad imaš 45 skokova…Imali smo želju da igramo bez dva važna igrača, ali nismo to osetili. Igrali smo čvrsto odbranu, čvrsto na skok. Kad igraš sa ovakvim intenzitetom i energijom, na kraju te greške manje koštaju - rekao je Trinkijeri posle meča skrenuvši pažnju na rekord Novice Veličkovića.

Nole je danas postao rekorder za Partizan. Pravi kapiten i jako mi je drago da smo to uspeli da slavimo pobedom - naveo je italijanski stručnjak.

Italijan je potom naveo da nije toliko bitna razlika koliko prisustvo u ekipi igrača koji ume da napravi razliku.

- Ovaj rezultat nije istina. Malo su ušli u depresiju poslednjih pet minuta jer smo mi čvrsto igrali. Ali, nije bitna razlika, važno je kako je ekipa igrala bez dva važna igrača. Pristup, u poslednje vreme igramo dosta dobro. Ima još prostora da budemo bolji. Da Makadu nađe minute i mesto u ovoj ekipi. Važno je da u svakoj utakmici imamo nekoga ko pravi razliku. Rade (Zagorac, prim. aut.) u Trentu, Birča se digao sa klupe - poručio je trener crno-belih.

(FOTO) PARTIZAN RAZBIO FMP NA REKORDU VELIČKOVIĆA! Crno-beli se prošetali Železnikom!

PRESTIGAO PERU BOŽIĆA! Veličković se protiv FMP-a upisao u istoriju Partizana!

On je potom dao zanimljivo objašnjenje situacije u kojoj se nalazi Makadu.


- Moj posao je da ekipa je kao autobus koji ide i on mora da nađe stanicu da uđe u autobus. Nećemo stati da ga čekamo. Traži minute kako da nam pomogne - slikovito objašnjava Trinkijeri.

Trinkijeri je potom iznenađeno reagovao na podatak da su crno-beli pobedom u Železniku stigli do devetog trijumfa u nizu.

- Iskreno, nisam znao. Ovde je uvek teško igrati jer je zbilja specifična situacija i oni su dobra ekipa. Bili su peti na tabeli i sada peglamo, idemo dalje. Ne gledam serije, znam da nas u utorak čeka teška utakmica - rekao je Trinkijeri.

FMP je u jednom trenutku bio u seriji od 11:0, ali trener Partizana nije tražio tajm-aut. Posle meča je dao objašnjenje.

- Neki put igrači nađu rešenje. Danas je Trifa igrao 25 minuta, nekada moraju i oni da osete trenutak. Tamo je Birča našao situaciju i on nam je pomogao kad je bio kritičan trenutak - zaključio je Trinkijeri.

Partizan u utorak gostuje Darušafaki u Evrokupu, a za sedam dana dočekuje Zadar u ABA ligi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija