• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.01.2020

02:10

ITALIJANI PIŠU: SADIK OSTAJE U PARTIZANU! Napadač potpisuje ugovor vredan 2.000.000 evra sa crno-belima!

Partizan

ITALIJANI PIŠU: SADIK OSTAJE U PARTIZANU! Napadač potpisuje ugovor vredan 2.000.000 evra sa crno-belima!

Podeli vest

Navijači Partizana mogu da odahnu. Umar Sadik potpisaće novi ugovor sa crno-belima i to do 2024. godine po kom bi zaradio ukupno 2.000.000 evra

Tako bar piše "Kalčomerkato" koji ima informacije o pregovorima Rome i Partizana.

PARTIZAN PRONAŠAO ŠPICA! Crno-beli doveli zaboravljenog srpskog napadača na probu!

Prema tom izvoru, dogovor Partizana i Rome biće prenet na papir krajem januara ili početkom februara. Navodi se da je za Sadika spreman ugovor na četiri godine, što znači da bi u Beogradu ostao sve do juna 2024. Povrh svega, "Kalčomerkato" uverava da će Sadik na godišnjem nivou zarađivati 500.000 evra.

Podsetimo, Partizan je prošlog leta prosledio Vučici 100.000 evra kako bi na zajam do kraja sezone dobio 22-godišnejg napadača. Kako je Sadik u međuvremenu opravdao očekivanja stručnog štaba, u taboru osvajača kupa Srbije rešili su da otkupe njegov ugovor. Posle sastanka u Italiji dogovorena je cena od 1.750.000 evra (tri rate u naredne tri godine), uz obavezu da se na Olimpiko prosledi deset odsto od sledećeg transfera.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17