• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.01.2020

17:40

SAMO LUTOVAC MORA NA PREGLED! Milošević otkrio kakvo je stanje sa povređenim igračima!

Partizan

SAMO LUTOVAC MORA NA PREGLED! Milošević otkrio kakvo je stanje sa povređenim igračima!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana odigrali su nerešeno protiv Krakovije (1:1) a posle meča trener crno-belih Savo Milošević bio je zadovoljan

- Nisam očekivao tako dobru igru, jer je ovo prva utakmica, noge teške... Imali smo neke fenomenalne akcije, sve je izgledalo suviše dobro za prvi meč. Trka i ozbiljnost su bili na dobrom nivou. Imali smo i jakog protivnika u drugoj utakmici i sve to jeste parametar koji nam pokazuje da li smo na dobrom putu - rekao je Milošević.

On ističe da rezultat nije u prvom planu.

Samo po šansama u drugom poluvremenu trebalo je da bude 4:0, ali nemamo još mirnoću u završnici. Radimo na tome, doći će i to, sve je to posledica umora. Bitno je da stvaramo šanse, dolazimo u završnicu.

Bilo je povreda na utakmicama.

Asano je osetio bol u kuku, a Sumu smo zbog problema sa leđima ostavili da igra u drugom poluvremenu. Jedino će Lutovac morati da ode na pregled magnetnom rezonancom, a što se ostalih tiče, samo je prevencija u pitanju - zaključio je Milošević.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija